Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Maras Batinić za Story.hr: 'Za Božić smo odlučili naručiti hranu'

Razgovarali smo s voditeljicom koja nam je otkrila kako u njezinom domu prolaze blagdani

 Izvor: Instagram

Pripreme su, u većini domova, trajale danima. Pekli su se kolači, kitila drvca, sadila pšenica... I napokon je došao dugo čekani Božić, koji je mnogima ove godine, zbog okolnosti, ipak nešto drugačiji. Planove je situacija u kojoj se nalazimo promijenila i HRT-ovoj voditeljici Mirni Maras Batinić, ali ipak ju nije smela u uživanju s obitelji, suprugom Željkom, njihovom trogodišnjom kćerkicom Meri te 11-godišnjim Nikom, kojeg je dobila u vezi s fitness trenerom Mariom Valentićem. U razgovoru za Story.hr simpatična je 41-godišnjakinja otkrila kako provodi Božić, koje je kolače pekla te tko joj je u tome pomagao, ali i što ju je naučila godina na izmaku.

'Božić ove godine provodimo sami, bez obitelji. Neki su u izolaciji, a roditelji su u drugoj županiji', započela je Mirna, koja nam je otkrila i koje kolače je pripremila, ali i zašto danas - ne kuha.

'Pekla sam samo vanilin kiflice, uz pomoć djece. Super su nam ispale, ali još važnije - odlično smo se zabavili. Za Božić smo odlučili naručiti hranu iz hotela Esplanade, tome se posebno veselim', rekla nam je Mirna, koja, dodaje, na količinu hrane ovih dana neće paziti. 'Dat ću si oduška, kad ćemo ako ne u ovo blagdansko vrijeme', smije se voditeljica.

Pripreme za Božić u njezinoj obitelji ove su godine počele ranije, pa je tako i drvce okitila prije tri tjedna. 'Kad je situacija već takva kakva je, da nas barem malo razveseli. Djeca su u kićenju bora baš uživala', govori Mirna, a nas je zanimalo ima li već i planove za Novu godinu.

'Nemam apsolutne nikakve planove, vjerojatno ćemo biti kod kuće pred televizijom', rekla je Mirna koja, dodaje, ovu godinu želi čim prije zaboraviti.

Povezane vijesti

'Ako ćemo iskreno, želim ovu godinu što prije zaboraviti i da sljedeća bude bolja. A ova 2020. nas je mislim sve naučila da neke stvari koje inače uzimamo 'zdravo za gotovo' mogu u trenu postati prolazne, krhke, i da u stvari mogu u trenu nestati... I zato cijenimo više one 'obične' životne trenutke i stvari', zaključuje voditeljica.

Magazin

Royals