Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meghan Markle ljuta na kraljicu jer joj je pomrsila planove

Kazna za neposluh

 Izvor: Profimedia

Otkako su se preselili u SAD, 36-godišnji princ Harry i njegova supruga Meghan Markle bili su jako neposlušni prema kraljici i kraljevskim pravilima. Osim što su, kako to mnogi na dvoru i u britanskoj javnosti vide, iskoristili svoje kraljevske titule kako bi zaradili na ugovoru s Netflixom i platformom Spotify, Harry i Meghan su naljutili kraljicu miješanjem u američke predsjedničke izbore pa ih je sad napokon kaznila. Naime, magazin Globe piše kako je 39-godišnja vojvotkinja od Sussexa bijesna jer ju Elizabeta nadmudrila i pokvarila joj plan kako da Harryju oduzme sve razloge zbog kojih bi se trebao vratiti u Veliku Britaniju.

meghan i kraljica elizabeta Izvor: Profimedia

Meghan je prije par mjeseci 'velikodušno' ponudila trudnoj princezi Eugenie, kćeri princa Andrewa, i njezinom suprugu Jacku Brooksbanku da se presele u njihovo imanje Frogmore Cottage u kojem je živjela s Harryjem prije odlaska u Ameriku. Naravno, pod uvjetom da joj plaćaju rentu. Meghan se time, tvrdi dobro upućeni izvor, htjela riješiti troškove održavanja imanja, a u isto je vrijeme htjela oduzeti Harryju još jedan važan razlog zbog kojeg bi se morao vratiti u Veliku Britaniju, barem privremeno - njegov dom. Međutim, kraljica je predvidjela njezin plan i iz tog je razloga naredila Eugenie i njezinom suprugu da napuste Frogmore Cottage šest tjedana nakon što su se uselili.

Povezane vijesti

Princeza Eugenie i suprug Jack Brooksbank
Princeza Eugenie i suprug Jack Brooksbank
Izvor: Profimedia

Meghan je van sebe od bijesa

'Meghan je van sebe od bijesa. Njezin plan da odvoji Harryja od domovine je pao u vodu. Ona nikada neće biti u stanju nadmudriti kraljicu', otkrio je izvor. Podsjetimo, prošlog mjeseca britanski su mediji pisali kako su Harry i Meghan 'preko noći' otpustili čitavo pomoćno osoblje u Frogmore Cottageu, kao dio pripreme za dolazak osoblja princeze Eugenie i supruga Jacka uoči preseljenja. Još prije toga spomenuti mediji su objavili kako Harry i Meghan nisu uopće obavijestili kraljicu da namjeravaju iznajmiti Frogmore Cottage princezi Eugenie.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

To su bili dužni učiniti obzirom da je kraljica tehnički i dalje vlasnica tog imanja, kojeg im je darovala kao vjenčani poklon. Elizabeta je njihovu grešku i nepoštivanje iskoristila kako bi ih 'naučila pameti', pa čak i nauštrb komocije svoje unuke Eugenie. Međutim, The Sun je nedavno pisao kako Eugenie zapravo nije bilo teško napustiti Frogmore. Iako su se Harry i ona navodno dogovorili kako njezin boravak u njegovom bivšem obiteljskom domu neće biti besplatan, Eugenie je nako useljenja shvatila da je pristala na previsoku cijenu pa joj je kraljičina naredba da napuste imanje došla kao olakšanje.

Frogmore Cottage
Frogmore Cottage
Izvor: Profimedia

Magazin

Royals