Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne prestaje slavlje u domu snahe Lepe Brene

Čestitke pristižu

 Izvor: Instagram

Ova 2020. godina bila je teška i zadala je svima brojne udarce, pa tako i regionalnim glazbenicima. Premda već dugo zbog pandemijskih mjera ne može održavati koncerte, snaha Lepe Brene, 25-godišnju pjevačica Aleksandra Prijović, ima veliki razlog za slavlje. Naime, njezinom ocu Nedjeljku  je rođendan stoga pjevačica nije propustila javno mu čestitati i uputiti lijepe želje preko svog Instagram profila. 

 Izvor: Instagram screenshot

 'Sretan rođendan. Volim te', poručila je supruga 35-godišnjeg Filipa Živojinovića, posinka Lepe Brene, ocu uz njihovu zajedničku fotografiju koju je podijelila. Podsjetimo, Aleksandra  se proteklih devet meseci zbog pandemije potpuno posvetila obiteljskom životu. Vrijeme provodi sudjelujući u odrastanju jednoipolgodišnjeg sina Aleksandra, uživanju sa suprugom i druženju s prijateljima u kućnoj atmosferi, piše Kurir.

Povezane vijesti

Ovih devet mjeseci provela sam sa sinom i to je ono što mi je najljepše u ovoj godini

U razgovoru za Nova S Aleksandra je nedavno kako je provela posljednjih devet mjeseci.  'Što bi moj Braja rekao: ‘Nikada ne bi mogla vratiti ovo vrijeme i da ga provedeš sa sinom. Sigurno bi putovala i radila’. Tako da sam ja ovih devet mjeseci provela sa sinom, i to je ono što mi je najljepše u ovoj godini', rekla je Aleksandra sumirajući godinu na izmaku, te dodala da ne bi mogla samo sjediti kod kuće, primati novce i ništa ne raditi. Nedavno je pjevačica isto tako otkrila koliko se promijenila kao osoba otkad je postala majka.

prijović Izvor: Instagram

'Da budem iskrena, najponosnija sam na to što sam se ostvarila kao majka. Ne mislim samo na to što sam dobila dijete, nego što sam uz Aleksandra sazrela i kao žena i spoznala još neke skrivene kutke sebe, spoznala sam što znači ona prava, iskonska i neiskvarena ljubav koja me je oplemenila da budem još bolja i kao supruga, ali i u karijeri, da tu emociju prenesem na sve sfere života. Mislim da smo Filip i ja dolaskom sina ušli u jednu prelijepu životnu fazu u kojoj učimo i nadograđujemo sebe, a prije koju godinu nisam ni znala da se tako nešto može osjetiti i dogoditi', rekla je Aleksandra tad za Kurir.

Magazin

Royals