S nadom u neko bolje sutra i željom da se vrati staro normalno, svatko je sinoć na svoj način pozdravio 2020. godinu i hrabro ušao u novu, 2021. godinu. I premda nitko od nas ne zna što nas to sve čeka u sljedećih 12 mjeseci, kao i na početku svake prethodne, i sada brojni mediji prognoziraju ishode raznih događaja i aktera koji su nas zaokupljali u mjesecima iza nas, a koji bi 'na čisto' trebali izaći upravo u novoj godini. Tako je magazin National Enquirer u svom posljednjem izdanju iznio nekoliko zanimljivih predviđanja o sukobu Brangeline, zarukama J.Lo, braku Meghan i Harryja, ali i brojnim drugim, a mi vam u nastavku donosimo najzanimljivije pretpostavke koje bi se, prema spomenutom mediju, u 2021. trebale i realizirati.

Slučaj Brangelina

RASTAVE, PRELJUBI, NOVE LJUBAVI Evo što čeka holivudske parove u 2021.
Profimedia 

Nakon duge četiri godine borbe za skrbništvom nad šestero zajedničke djece, 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, Brad će navodno, konačno pobijediti bivšu suprugu, 45-godišnju Angelinu Jolie. Sud će presuditi u korist glumca, pa će on i Jolie podijeliti skrbništvo nad djecom kao što je Brad i tražio, za razliku od Angeline koja cijelo vrijeme inzistira na tome da ima potpuno skrbništvo.

Katie mlađahni Talijan ipak nije suđen

RASTAVE, PRELJUBI, NOVE LJUBAVI Evo što čeka holivudske parove u 2021.
Profimedia 

Za 2021. godinu predviđa se i kako će biti kobna za novu vezu zvijezde serije 'Dawson's Creek'. Bivša supruga Toma Cruisea, Katie Holmes, tako bi trebala prekinuti romansu s osam godina mlađim talijanskim chefom, Emilijom Vitolom, s kojim se počela viđati krajem ljeta. Unatoč ponovno slomljenom srcu, Katie ne bi trebala dugo oplakivati Emilija jer se predviđa da će ubrzo nakon prekida ostvariti romansu sa zvijezdom s holivudske A liste.


Prevara koja će presuditi ljubavi J.Lo i A-Roda

RASTAVE, PRELJUBI, NOVE LJUBAVI Evo što čeka holivudske parove u 2021.
Instagram 

Iako su u 2020. godini trebali izreći sudbonosno 'da', vjenčanje latino dive Jennifer Lopez i bivšeg bejzbol igrača Alexa Rodrigueza nikad se neće dogoditi. Dapače, u sljedećih 12 mjeseci par će staviti točku na kraj svojoj ljubavi nakon što se sazna za prevaru bivšeg sportaša. Iako će ju, prema riječima spomenutog medija, Alex u početku negirati, u konačnici će priznati, a neće mu dugo trebati ni da se u javnosti krene pojavljivati s novom izabranicom.


Gaga neće dočekati bebu s Polanskyjem

RASTAVE, PRELJUBI, NOVE LJUBAVI Evo što čeka holivudske parove u 2021.
Instagram 

'Lady Gaga je postavila ultimatum dečku. Ako joj ne napravi dijete u idućih godinu dana, pronaći će si dečka koji će joj tu želju moći ispuniti', ovako su prije nekoliko mjeseci pisali strani mediji, a prema National Enquireru - isto će se i dogoditi. Medij predviđa da će pjevačica i dečko Michael Polansky prekinuti u 2021. godini, a zvijezda filma 'A Star is Born' bi se u istom periodu trebala i zaljubiti u glumca visokog profila koji se upravo razveo.

Megxit neće opstati

RASTAVE, PRELJUBI, NOVE LJUBAVI Evo što čeka holivudske parove u 2021.
Profimedia 

Vole se - ne vole se. Ovako se zadnjih godinu dana piše o britanskom princu Harryju i supruzi Meghan Markle koji su početkom 2020. napustili kraljevsku obitelj i sreću s jednogodišnjim sinčićem Archiejem odlučili potražiti u Americi. Međutim, čini se da istu ipak neće pronaći. Predviđa se da će im se brak urušiti uslijed neprestanih kritika javnosti, a par će se u konačnici i razdvojiti kako bi svako zasebno preispitao budućnost vlastite veze, odnosno braka.

Nestašnom Andrewu prošlost dolazi na naplatu

Jedna od djevojaka koje je princ Andrew navodno seksualno iskorištavao
Profimedia Jedna od djevojaka koje je princ Andrew navodno seksualno iskorištavao

Kraj prošle godine obilježio je seks skandal 60-godišnjeg princa Andrewa u sklopu kojeg je isti optužen za pedofiliju. Cijeli slučaj prolongirao se i u 2020., a iako optužbe na račun omiljenog sina kraljice Elizabete II. još uvijek nisu službeno dokazane, sve je više onih koji ne vjeruju princu kada kaže da nije seksualno iskorištavao maloljetne djevojke. Prema predviđanjima, upravo bi u 2021. trebala stići službena optužnica na račun rečenog, a sve bi princa trebalo dovesti do moždanog udara koji bi, prema navodimo National Enquirera, trebao doživjeti u godini koja dolazi.