Ako netko zna što znači riječ kontroverzno, onda je to britanska starleta Katie Price, koju javnost poznaje zbog reality emisija i društvenih mreža, na kojima itekako zna privući pažnju. Često je se proziva zbog načina odgoja svoje petero djece, ali i zbog ljubavnog života. U jednom trenutku su je opisivali kao nekoga tko partnere mijenja kao čarape. Izgleda da je posljednji, 11 godina mlađi Carl Woods pronašao mjesto u njezinom srcu. Štoviše, čini se da im ruže uistinu cvjetaju, jer je par natuknuo da čeka svoje prvo, a ona svoje šesto dijete.

Iako je u posljednje vrijeme imala puno zdravstvenih problema - slomila je oba stopala, sumnjalo se na infekciju, govorila je o ćelavosti - Katie je na Instagramu natuknula da bi mogla biti trudna. Majka petero djece, 18-godišnjeg Harveyja, 13-godišnje Princess, 15-godišnjeg Juniora, sedmogodišnjeg Jetta i šestogodišnje Bunny, koje je dobila u prethodne tri veze, sada s nestrpljenjem čeka što će se dogoditi. Kako je i sama govorila u nekoliko navrata, jedva je čekala Carlu podariti dijete. 

Naime, nakon što je prije nekoliko dana trebala dobiti menstruaciju, Katie je putem društvenih mreža otkrila kako je počela piti vitamine za trudnoću. 'Vrijeme je', napisala je kratko uz bočicu vitamina, odnosno folne kiseline na kojoj jasno piše 'trudnoća'. Inače, ženama tijekom trudnoće treba više folata zbog povećane proizvodnje krvnih stanica, kao i sve većim potrebama djeteta. Ako majka hranom ne uzima prikladne količine folata, može postati anemična, što može poremetiti rast djeteta, uzrokovati anemiju i prijevremeno rođenje djeteta.

Podsjetimo, starleta koja je poznata po svojim plastičnim operacijama, ali i brzinskim brakovima i zarukama. U vezi je s novim dečkom od lipnja, no na drugim životnim poljima joj u posljednje vrijeme ne ide puno stvari od ruke. Tako je imala problema s provalama u kuću, pa je morala unajmiti zaštitare. Usto njezin najstariji sin, 18-godišnji Harvey hitno je hospitaliziran i proveo je deset dana u bolnici. Nedavno joj je uginulo i štene, a prije pet mjeseci su joj pregazili psa.