Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Od Milke Babović zauvijek se oprostili članovi obitelji i prijatelji

Autor N.G.
Autor N.G.

Emotivan ispraćaj

U Velikoj dvorani Krematorija u Zagrebu, danas, iza 12 sati sukladno dogovoru s obitelji te poštujući želje pokojnice na posljednji počinak ispraćena je bivša atletičarka i legendarna televizijska novinarka Milka Babović. Zbog strogih epidemioloških mjera na Krematoriju je bilo prisutno samo 25 ljudi, onih koji su bili najbliži velikoj Milki Babović, kao i kamermani tri nacionalne TV kuće (HRT, NovaTV i SPTV) te tri fotografa.

Izvor: Matija Habljak/PIXSELL

Povezane vijesti

Članovi obitelji Milke Babović stajali su uz njezin lijes prekriven cvijećem, dok su ostali prisutni stajali udaljeni po cijeloj dvorani kako bi se poštivale sve epidemiološke mjere. Kratkim su se govorima od Milke oprostili dopredsjednica Hrvatskog olimpijskog odbora i bliska poznanica Milke Babović, Morana Paliković Gruden,predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara i bliski prijatelj pokojnice Jura Ozmec, te HRT-ov novinar i urednik te obiteljski prijatelj Milke Babović koji se već i ranije emotivnim riječima oprostio od Milke. 

Izvor: Matija Habljak/PIXSELL

'Milku Babović upoznao sam 2006., nećkala se hoće li mi doći u emisiju. Poslije smo postali prijatelji, povjerila mi se kako ju je emisija izvukla iz depresije, nekoliko puta pili smo kavu u Mercator centru i tu sam o Milki doznao svašta. Kao mlada cura, gotovo dijete, bila je bolničarka u Rumi, u rukama držala limenu zdjelu u koju su padali gnjili partizanski prsti, koje su doktori borcima sjekli kada bi se vraćali s fronta. Doznao sam i da se zaljubila u nekog Bugarina, pobjegla s njim u Bugarsku, postala mu ženom i vratila se u Jugoslaviju kada je shvatila da su snovi negdje drugdje; ispostavilo se u atletici i sportskom novinarstvu', napisao je na svom Facebooku Stanković koji je objavu završio emotivnim riječima: ' U Plesu sa zvijezdama mi nisu bile drage marame s cvjetnim uzorkom, smijao sam joj se kad je kamera zatekne nespremnu dok pokazuje ocjenu plesačima, i volio sam je. U stvari lažem. Volim je. Ne znam trebam li sada nešto dodatno objašnjavati. Jednostavno je volim', napisao je Stanković. Podsjetimo, Milka Babović preminula je na Štefanje 2020. godine u 93. godini.

Najčitanije

Najnovije