Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda Netflixove Selene: Htjela sam pitati J.Lo za savjet, no ipak nisam

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Glumica Christian Serratos zvijezda je nove Netflixove serije ‘Selena’ o tragično preminuloj glazbenici. Zašto joj je ta uloga važna i što je čini sretnom, govori u intervjuu

Izvor: Profimedia

Selena Quintanilla-Pérez bila je meksičko-američka pjevačica koju su nazivali kraljicom tejano glazbe, popularne u Teksasu i sjevernom Meksiku. Osvajala je talentom, energijom i šarmom, a 1994. dobila je i Grammy za najbolji američko-meksički album. Bila je prva izvođačica tejano glazbe kojoj je to pošlo za rukom pa su svi bili uvjereni da je tek čeka ono najbolje u životu. No njezin je uspon nasilno prekinut u trenutku kada ju je ubila prijateljica i bivša menadžerica Yolanda Saldívar. Preminula je 31. ožujka 1995., samo 16 dana prije 24. rođendana. Sve o njezinu životu nove generacije imat će priliku doznati u novoj Netflixovoj seriji ‘Selena: The Series’. Njezin je lik utjelovila 30-godišnja glumica Christian Serratos, koja je priznala da joj je ovo najodgovornija uloga u kojoj se našla.

Christian Serratos Izvor: Profimedia

Story: Kolik vam je pritisak bio utjeloviti ženu koju su mnogi nazivali kraljicom svog vremena?

Moram priznati da inače ne osjećam pritisak ni veliku tremu prije uloge, ali snimanje ovog projekta bilo je iznimka. Zaista sam željela utjeloviti Selenu najbolje što mogu. Budući da ju je Jennifer Lopez glumila prije mene u filmu, i to je odradila vrhunski, pritisak je bio još veći. Čak sam joj se u jednom trenutku htjela obratiti i tražiti savjet, ali sam odlučila biti cool i sve napraviti sama. Ne znam koliko sam sati provela proučavajući i slušajući Selenine intervjue jer sam željela naučiti njezin naglasak i manire. Osim toga, za audiciju sam odrezala šiške jer sam pročitala da ih je i ona sama šišala. Želim prenijeti njezinu sreću i ljubav prema životu te samopouzdanje kojim je zračila.

Story: Glazbenica i glumica Jennifer Lopez već je komentirala kako jedva čeka pogledati seriju i da joj se čini kako ste odradili odličan posao...

Da, doznala sam iz nekoliko izvora da je jako nestrpljiva i da je pohvalila moje glumačko umijeće te mi poručila da ne moram osjećati pritisak. Čak sam čula kako je izjavila da ja fizički više nalikujem na Selenu nego ona u filmu.

Story: Mnogi producenti kažu da na snimanja dolazite najbolje pripremljeni. Laska li vam to?

Naravno, ali mi je istodobno i malo neugodno prihvatiti takav kompliment. Ne želim izgledati smiješno u nekoj ulozi koja mi nije prirodna. Primjerice, za seriju ‘Živi mrtvaci’ išla sam jednom tjedno u streljanu kako bih naučila rukovati pištoljem. Bez dobre pripreme nema ni dobro utjelovljene uloge.

Christian Serratos Izvor: Profimedia

Story: U jednom ste intervjuu izjavili da ste zamalo završili na Olimpijskim igrama. Možete li to pojasniti?

Malo sam se našalila, ali skejtala sam od desete godine i bila sam poprilično dobra u tome. Trener je polagao veliku nadu u mene i rekao je mojim roditeljima da bi me jednog dana mogli gledati na Olimpijskim igrama. Iako sam voljela taj sport, smatrala sam ga nekom vrstom igre i zabave. Nikada to nisam shvaćala ozbiljno i znala sam da se sigurno neću time baviti. Nije mi žao što sam prestala.

Story: Otkrili ste da vas posao opušta, ali što volite raditi u slobodno vrijeme?

Suprug David Boyd i ja rado učimo strane jezike. Poliglote smatram vrlo seksepilnim ljudima i željela bih naučiti više jezika. Trenutačno se mogu sporazumjeti na tri, ali voljela bih savladati barem pet. I svoju trogodišnju kćerkicu Wolfie počeli smo učiti osnovama španjolskog. Osim toga, volim boksati. Prije nekoliko godina počela sam trenirati boks i odmah se zaljubila, to me zaista opušta.

Christian Serratos Izvor: Profimedia

Story: Majka ste trogodišnje kćerkice, koji su najveći izazovi u odgoju s kojima se susrećete?

Mnogo je izazova, moram priznati, ali obožavam u majčinstvu. Nema ljepšeg osjećaja nego kada nakon napornog i zahtjevnog snimanja dođete kući, a na vratima vas dočeka vaše dijete. Iako sam često umorna i neraspoložena, iz nje i zbog nje jednostavno crpim neku energiju za koju nisam ni znala da postoji. Svi će se roditelji složiti da je danas teško ispravno odgajati dijete. Nastojimo da odmalena stekne neke navike koje smatramo važnima i dopuštamo joj da izražava svoju kreativnost, da se igra i da jednostavno bude dijete.

Story: Od 2014. godine ste u braku i svaki put kažete kako nikada niste mislili da ćete se tako mladi udati. Je li vam žao zbog toga?

Ne, ne i ne! Brak je predivan ako je s pravom osobom i ako ulažete u njega, radite na njemu i posvećujete mu se. Bile su mi samo 24 godine kada smo se David i ja odlučili na taj korak. Jednostavno, željeli smo svoju ljubav potvrditi pečatom i potpisom. Sretna sam što imam predivnu obitelj, čovjeka koji me voli i kojeg volim te kćerkicu koja je naša svjetlost i najveća radost. Sigurna sam da će se naša obitelj jednog dana i proširiti. Voljeli bismo to, a nadam se da ćemo i uspjeti ostvariti. Svaku noć legnem u krevet zahvalna jer imam predivan život - bavim se onime što najviše volim i imam obitelj koja mi je sve. Naučila sam biti zahvalna na malim stvarima i tek sam tada iskusila istinsku sreću.

Christian Serratos Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije