Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PET GODINA NAKON DIJAGNOZE Preminula 28-godišnja blogerica

Autor N.R.

Bila je prava inspiracija

  Izvor: Instagram

'Moje srce je danas puklo', napisala je emotivna Darci Clark, majka fitness instruktorice i influencerice Cheyann Shaw, koja je u 29. godini preminula od posljedica raka jajnika. Njezina priča je započela prije pet godina, kada je sasvim slučajno saznala za dijagnozu, za koju je govorila da joj je u tom trenutku spasila život. Iako se svim snagama borila toliko godina, nažalost nije uspjela pobijediti. Njezina ju obitelj smatra ratnicom.

Tužnu vijest o njezinoj smrti objavila je njezina obitelj na društvenim mrežama. Kako su otkrili, 28-godišnjakinja je preminula 4. siječnja ove godine. Uz fotografiju nasmiješene Cheyann, napisali su: 'Teška srca i s tugom javljamo da je naša lijepa Cheyann pozvana kući u raj. Ako nas je ona nečemu naučila, bilo je to da unatoč svim bitkama s kojima se suočimo, uvijek možemo pronaći razlog za nasmiješiti se', pisalo je između ostalog u poruci.

Uz to, javnosti se kroz istu poruku obratila i njezina majka Darci. 'Moje srce je danas puklo, naša djevojčica izgubila je dugu bitku s rakom jajnika. Borila se do gorkog kraja. Ona je istinska ratnica. Jako će mi nedostajati i zauvijek će biti u mom srcu', riječi su shrvane majke. Inače, Cheyann se dva dana prije Božića obratila svojim pratiteljima, putem Instagrama. Javila se tada iz bolnice, kako bi rekla da se osjeća dobro. Tada je imala i problema s jetrom i pripremala se na još jednu kemoterapiju.

Cheyann je slavu stekla kao bodybuilderica i natjecateljica u bikiniju, prije nego što joj je u kolovozu 2016. godine u 23. godini dijagnosticiran rak jajnika u četvrtoj fazi. Rekla je da joj je dijagnosticirana slučajno - ali da joj je ta nesreća spasila život. 'Kad su mi prvi put dijagnosticirali, bilo me strah, ali to je brzo prošlo. Znala sam da mi ne preostaje ništa drugo nego boriti se. Neću dopustiti da rak pobijedi', rekla je tada. 'Znala sam i da me trebaju suprug Kaleb i obitelj i nema šanse da ih napustim. Tada sam stavila boksačke rukavice i ušla u ring da pobijedim rak', govorila je 2016. godine.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image