Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

MISLILA DA JE SIGURNA Glumica imala prometnu nesreću

Autor N.R.
Autor N.R.

Mir se vrlo brzo pretvorio u katastrofu

Izvor: Profimedia

Tessa Lynne Thompson američka je 37-godišnja glumica. Ova hrabra umjetnica ne boji se reći što misli i osjeća i iskreno govori o svakom aspektu svog života. Tako je tijekom nedavnog gostovanja kod poznatog voditelja Jimmyja Kimmela otkrila da je kraj 2020. godine dočekala na poprilično zastrašujuć način. Naime, kako je otkrila, prilikom odlaska prijateljima kako bi zajedno dočekale Novu godinu, doživjela je prometnu nesreću. Prema svemu sudeći, dobro se osjeća, ali strah koji je u tom trenutku osjetila - neupitan je.

Ono što je trebalo biti mirno Silvestrovo, pretvorilo se u pravu noćnu moru. 'Vozila sam planinom koja je vodila do kolibe u kojoj smo dogovorili druženje. Odmah sam pomislila kako će ovo biti siguran put jer sam bila sigurna da neću nikoga sresti putem. Nažalost, doživjela sam prometnu nesreću. Udario me 'monster truck' na autocesti. Riječ je o vozilu s redovnom dozvolom. Sudarili smo se, ali sam dobro, kao što vidite. Vozač se pokazao dobrim i naš susret je završio u pozitivnom tonu', ispričala je voditelju Jimmyju. 

Na samom je kraju svoju smirenost zbog cijele situacije pripisala činjenici da je odrasla u Los Angelesu, u kojem se nesreće događaju svakodnevno. 'Doživjela sam ih toliko da mi ova nije predstavljala neki veliki problem', nasmijala se na kraju Tessa, kojoj se kraj godine i nije toliko pokvario. 

Povezane vijesti

Kao što je poznato, Tessa je oduvijek iskreno govorila o svom životu. Tako je spomenuto djetinjstvo u Los Angelesu jednom prilikom opisala kao izazovno. 'Kad sam bila mala, djeca na igralištu brutalno su me vrijeđala na osnovi moje boje kože. U osnovnoj školi samo nas četvero bili smo Afroamerikanci i ostala djeca stalno su nas zadirkivala i vrijeđala. Moja majka to više nije mogla trpjeti jer sam kući dolazila plačući pa me prebacila u školu u kojoj je bilo 4000 učenika različite boje kože i uvjerenja. To sam doživjela kao nov početak', ispričala je jednom prilikom glumica koja se i dalje privikava na slavu. 

Najčitanije

Najnovije