Uzbuđenje ne može biti veće. S obzirom na to da već skoro godinu dana živimo ipak ponešto drugačije zbog pandemije koronavirusa, svaka novost ili dobra vijest u ovom periodu dobiva na snazi. Ono što je nekada bilo 'normalno', danas se može smatrati luksuzom. Ipak, pozitivno u svemu je da smo naučili cijeniti male stvari. To potvrđuje i naša glumica Ana Gruica Uglešić, koju danas veseli pet stvari, kako je i sama istaknula, a o kojima prije pandemije možda nije ni razmišljala. 

O svemu tome je govorila dok je pozirala kao Victoria Beckham, čija je poza vrlo brzo zaludila svijet. Na kauču u poluležećem položaju s nogom u zraku, Ana je čitala Čehova. Gdje je poveznica? Ana je objasnila na Instagramu. 'Kakve veze ima Victoria Beckham i Čehov?! Nikakve. I svakakve. Netko me davno pitao za #victoriabackhampose pa mi je palo na pamet napraviti je dok čitam Čehovljevog Medved/Prosidba kojeg krećemo raditi Gradskom kazalištu mladih u Splitu pod palicom Ivana Plazibata', započela je objavu u kojoj se odmah osjeti doza veselja i uzbuđenja.

Upravo ta najnovija predstava u Ani budi nadu za bolje dane. 'U ekstazi sam', napisala pa dodala i zbog čega. 'Izaći ću iz kuće, radim s Plazibatom, GKM radi i imam svoje radno mjesto, iskačem iz kože od veselja zbog nove uloge, veselim se kolegama i svemuuu se veselim', napisala je Ana Gruica, ne skrivajući delirij zbog današnjeg dana. 

O glumi u doba korone jednom je prilikom govorila i za Story.hr. ' To je specifičan poziv. Puno sam puta zahvaljivala na poslu koji radim. Ipak, koliko se čini zabavan izvana, mi glumci znamo koliko je težak i kompliciran iznutra. Nije bilo lako nakon gotovo tri mjeseca pauze ponovno 'vratiti' stare predstave na scenu, jer svaka izvedba zahtjeva svoju kondiciju i svoj tempo. Ipak, ponovnom ulasku u kazalište sam se veselila kao malo dijete. Ovaj se posao ne može raditi ako ga istinski ne voliš', rekla nam je tada između ostalog.