Jedan od najpopularnijih srpskih YouTubera, 24-godišnji Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sa svojim pratiteljima često dijeli situacije iz svog privatnog života. Prije nekoliko dana tako je pažnju javnosti privukao prepričavši svoj razgovor s Jelenom Đoković, suprugom srpskog tenisača Novaka Đokovića. Naime, Baka Prase prije nekoliko godina poželio je fotografiju sa slavim tenisačem, ali je zaključio kako će mu se biti teško probiti do Novaka koji je tada bio u posjetu susjednoj Srbiji, stoga se za pomoć obratio njegovoj supruzi. Međutim, odgovor kakav ga je dočekao - nije očekivao.

Naime, na svom je YouTube kanalu sa tisućama pratitelja podijelio poruku koju je tada poslao Jeleni. 'Znam da je ovo 'big deal', ali postoji li šansa da se slikam s Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer ja sam sad broj jedan na YouTubeu, a on u tenisu', započeo je.

'Viđam ga često u restoranu. Razmišljao sam postoji li šansa da se fotografira u mojoj trenirci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo', napisao je tada Jeleni u poruci, a ona mu je ubrzo i odgovorila. I njezin je odgovor sada javno pročitao.

'Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Youtuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvijek motrim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju s onim u što mi vjerujemo. Ti si izabrao promovirati materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate', napisala mu je tada supruga legendarnog tenisača.

Inače, Baka Prase najpopularniji je Youtuber u Srbiji koji se još 2018. godine hvalio da objavama zaradi preko 12 tisuća kuna na mjesec. Koliko je omiljen govori nedavno istraživanje provedeno u Srbiji koje je pokazalo da su poduzetnik Elon Musk, tenisač Novak Đoković s kojim se nije uspio fotografirati, pokojni genij Nikola Tesla i upravo Baka Prase najveći uzori tinejdžerima u Srbiji. Danas ga na YouTubeu prati više od milijun i pol ljudi, dok na Instagramu ima 'vojsku' od preko 785 tisuća pratitelja.