Jedna od naših najpoznatijih influencerica i blogerica, Sonja Kovač, u životu zaista uživa u punom smislu te riječi. Nije tajna, ali ni neka novost da obožava putovati i istraživati nove lokacije, a iako joj je protekle godine koronavirus poremetio plan uživanja u novim destinacijama, otvorila joj se prilika da posjeti neka čarobna mjesta u Lijepoj našoj. Tako je ovih dana, otrkila da boravi na Plitvičkim jezerima koja su trenutno prikrivena snježnim pokrivačem. Predivni bijeli prizori oduševili su Sonju koja je i ovoga puta otputovala s dugogodišnjim dečkom, Goranom Mandićem.

 Zima na Plitvičkim jezerima i u čitavoj Lici daje prirodi jednu drugačiju dimenziju. Usprkos niskim temperaturama, Sonja i Goran iskoristili su priliku vidjeti čaroliju zamrznutih slapova i jezera, a osim toga uživaju i u lokalnim gastronomskim specijalitetima. No, njezine pratitelje posebno je oduševila večerašnja romantika, odnosno vožnja kočijom. 

'OVO JE SAVRŠENO' Sonja Kovač otkrila u kakvoj romantici uživa
Instagram 

 'Malo romantike. Vožnja kočijom po snijegu', napisala je ova 36-godišnjakinja koja je uživala u bajkovitom ugođaju. 'Uživaj, ovo je savršeno. Blago tebi', samo su neki od komentara pratitelja koji su iskoristili priliku i pohvaliti njezine odjevne kombinacije. 'Savršena u svako doba godine', napisala je jedna pratiteljica. 

Iako je krizna situacija utjecala na mnoge, pa tako i na samu ekonomiju, influencerica se ne može požaliti: 'U početku se odrazilo na posao, ali moram priznati da se sve pokrenulo i posla zaista ima. Mislim da marketing putem Instagrama sve više prepoznaju i domaći poduzetnici tako da sve lijepo napreduje', kaže. Pandemija joj, kako kaže, osim u putovanjima ne predstavlja konkretan problem, a zbog cijele situacije nije ni u prevelikom strahu. Međutim, primijetila je drugačiji način života te se trudi poštivati propisane mjere jer ima potrebu i osjećaj odgovornosti prema ljudima s kojima je u kontaktu, objasnila je. Vrijeme je odlučila posvetiti stvarima kojima se obično ne stigne toliko okupirati, a fokusirala se i na obitelj: 'Provodim vrijeme s Goranom i psom Bubom', istaknula je.Negativne misli i različite strahove uspješno pobjeđuje održavanjem 'pozitive' i ispunjenim vremenom u kojem se najviše posvetila kuhanju koje ju, kako i sama kaže, i inače opušta i zabavlja. 'A iskreno i razmišljam pozitivno i vjerujem i nadam se da će sve biti dobro', nadodala je.