Američki glumac Dustin Diamond, koji se proslavio ulogom Screecha u nekada popularnoj seriji za tinejdžere 'Saved By The Bell', prošlog je tjedna hitno hospitaliziran zbog, prema riječima stranih medija, 'misteriozne bolesti'. Dustin je, naime, trpio jake bolove u cijelom tijelu, a njegova obitelj tada je otkrila kako su pretrage u tijeku, ali i kako liječnici sumnjaju da je riječ o karcinomu. Crne dijagnoze, sada su, nažalost ,potvrđene. Glumac boluje od karcinoma gušterače u četvrtom stadiju, piše Entertainment Weekly.

Naime, kako je za spomenuti medij otkrila Dustinova obitelj, rak je metastazirao, a 44-godišnjak je već krenuo s prvom 'rundom' kemoterapije. Naime, u njegovom grlu su našli kvržicu koja ih je dovela do dijagnoze. Isti izvor otkriva i kako glumac trpi veliku bol zbog pojave herpesa zostera.

'Trenutno odlazi na kemoterapiju, tako da će biti u bolnici još najmanje tjedan dana, a onda ćemo saznati kada bi mogao ići kući. Do idućeg tjedna imat ćemo više informacija o ozbiljnosti njegove situacije i kojim će sve tretmanima morati biti podvrgnut', otkrio je izvor za spomenuti medij .

Podsjetimo, tim ovog glumca ovih je dana otkrio kako je Dustin hitno hospitaliziran prošlog tjedna na Floridi, i to nakon što je u cijelom tijelu osjećao jake bolove i slabost. Iako su tada još u tijeku bile razne pretrage, svi su strepili od najcrnje dijagnoze.
'Nažalost, sve upućuje na to da je rak. Njegova obiteljska medicinska povijest također Dustinu ne ide u prilog', otkrio je izvor te dodao kako je glumčeva majka nedavno preminula od raka dojke, a od karcinoma su obolijevali i drugi članovi njegove obitelji.

Inače, teen serija 'Saved By The Bell' na malim se ekranima počela prikazivati 1989. godine, a nekolicina glumaca iz serije i kasnije se pojavljivala u sličnim angažmanima. Međutim, nitko od njih nije postigao veću slavu, a serija je sa snimanjem prestala 1993. godine.