Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZA SEBE OSTAVILA ČETVERO DJECE Dosad je smrt trudne blogerice bio misterij

Autor J.P.B.

Iznenada preminula tijekom doručka, a uzrok ove tragedije sve do sada bio je misterij

  Izvor: Instagram

Brojne obožavatelje krajem prošle godine šokirala je vijest o iznenadnoj smrti američke influencerice Emily Mitchell. Emily, koja je čekala svoje peto dijete, naime, iznenada je preminula tijekom doručka tri dana prije Božića. Imala je samo 36 godina, a uzrok ove tragedije nije bio poznat - sve do sada, piše People.

Gospodin ju je pozvao kući

 Naime, nakon provedene obdukcije, njezina obitelj izvijestila je kako je Emily iznenada preminula zbog - plućne embolije. 'Iako nam je teško shvatiti kako se ovo moglo dogoditi, znamo da su ekipa iz Prve pomoći i medicinski tim dali sve od sebe kako bi joj pomogli, i zbog toga smo uvjereni kako je jednostavno došlo njezino vrijeme. Gospodin ju je pozvao kući', objavila je obitelj preminule trudne influencerice, koja je iza sebe ostavila supruga i četvero malo djece.

Podsjetimo, Emily se iznenada onesvijestila tijekom doručka te joj nije bilo spasa. 'Em je pila jutarnju kavu i odjednom je prestala davati znakove života. Naša su srca slomljena i silno će nam nedostajati', poručio je nedavno njezin suprug Joseph, koji je pokrenuo GoFundMe stranicu kojom se skupljaju novčana sredstva za njega te njihovo četvero djece.

Povezane vijesti

Inače, vlasnica Instagram stranice The Hidden Way, na kojoj je dijelila svoj obiteljski život, u studenom je objavila ako čeka peto dijete, a vjeruje se da je u trenutku smrti bila trudna 16 tjedana. I ona i dijete, kojeg su supružnici planirali nazvati Joey, nažalost, preminuli su samo tri dana prije Božića.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image