Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OSJEĆAM SE KAO SMRDLJIVA ŠLAPA' Što se događa s Ellom?

Autor I.G.

Influencerica je iskreno priznala kako se posljednjih dana ne osjeća najbolje

  Izvor: Instagram

Zimske neprilike, novčani dugovi nagomilani nakon prekomjerne blagdanske potrošnje, trenutak kada uviđamo da se možda ipak nećemo moći držati svih novogodišnjih odluka - sve su ovo čimbenici koji utječu na smanjenje raspoloženja i kolektivni nedostatak motivacije u prvom mjesecu u godini koji već tradicionalno nosi i nadimak 'najdepresivnijeg mjeseca u godini'. Siječanjska depresija pojam je na koji ćete ovih dana nerijetko naletjeti pregledavajući društvene mreže, a ista je, ako je suditi prema posljednjoj objavi, uhvatila i jednu od najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, 30-godišnju Ellu Dvornik.

Cijeli svijet se tako osjeća

 'Samo podsjetnik da je dokazano kako je siječanj najdepresivniji mjesec u godini. Dok je treći ponedjeljak u siječnju najdepresivniji dan u godini - znači 18. 1. 2021. pa stoga, ako se osjećate kao smrdljiva šlapa ovih dana, niste jedini. Cijeli svijet se upravo tako osjeća, uključujući i mene. Šaljem vam virtualne zagrljaje', napisala je Ella u objavi koju je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu uz koju je objavila i fotografiju na kojoj izgleda vidno neraspoloženo.

 Ella Dvornik Izvor: Instagram

Inače, Ella je posljednjih tjedana bila manje aktivna na društvenim mrežama nego li su na to naviknuli njezini brojni obožavatelji. Kako je i sama priznala, zbog svega što se dogodilo u zadnjem tjednu 2020., ali i činjenice da je cijeli prosinac snimala 'vlogmase' za svoj You Tube kanal, 30-godišnjakinja je uzela predah od istih.

Povezane vijesti

Vrijeme je provodila s najdražima, suprugom Charlesom i trogodišnjom kćerkicom Balie Dee te uskoro jednogodišnjom Lumi Wren. Upravo o tim obiteljskim trenutcima i životu s dvoje male djece, snimila je i nekoliko TikTok videa kojima je nasmijala obožavatelje deklarirajući se kao 'nemajka'.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image