Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ted Danson: 'Da sam gradonačelnik uveo bih obvezu roštiljanja sa susjedima'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

'Ona je divna glumica i bila je toliko dobra u toliko stvari. Samo je promatram i zapanjen sam onim što izvodi', kaže o kolegici iz serije, oskarovki Holly Hunter

Izvor: Profimedia

U grad je stigao novi gradonačelnik. I to ne netko nepoznat. Glumac Ted Danson, kojeg smo upoznali u sitcomu ‘Kafić Uzdravlje’, vratio se na NBC u komediji ‘Mr. Mayor’, u kojoj glumi Neila Bremera, umirovljenog poslovnog čovjeka koji se u pokušaju da impresionira kćer tinejdžericu Orly natječe za glavno političko mjesto u gradu. Nekvalificirani Neil pobjeđuje i prvih sto dana provest će pokušavajući shvatiti kako stvari funkcioniraju, ali i nastojeći pridobiti aktivisticu i zamjenicu gradonačelnika koju igra Holly Hunter. Što kaže o odnosu sa spomenutom glumicom, ali i o mogućnosti da u stvarnom životu postane gradonačelnik, doznajte u nastavku.

Story: Gradonačelnik se bavi pomalo neobičnim pitanjima kao što su kontracepcija za populaciju kojota, nestašica avokada i snaga robota policajaca. Koji je najapsurdniji problem koji ćemo pratiti u L.A.-u?

Neil shvaća da grad godišnje troši 50 milijuna dolara na brigu o palmama na javnom posjedu. A tu su i pitanja kako se nositi s kćeri tinejdžericom, kako izlaziti na spojeve u mojim godinama, kako natjerati grad da učini ono što želite, kako se nositi s novinarima i, na kraju, kako se nositi s Holly Hunter.

Ted Danson Izvor: Profimedia

Story: Kad smo kod Holly, ovo joj je prvi sitcom. Vi imate iskustva, je li tražila od vas neke smjernice i pomoć?

Ne, ona je divna glumica i bila je toliko dobra u toliko stvari. Jedino što je, kaže, primijetila koliko smo Bobby i ja opušteni kad snimamo komediju. Mislim da joj je to omogućilo da se i sama opusti. Ali, Bože, tako je dobra. Samo je promatram i zapanjen sam onim što izvodi.

Story: Da ste u stvarnom životu izabrani za gradonačelnika, koju biste odluku prvu donijeli?

Uveo bih obvezu održavanja roštilja naziva ‘Upoznaj svog susjeda’. Građani bi svaki drugi tjedan na roštilj morali pozvati nekoga tko ne izgleda kao oni i ne dijeli isto mišljenje. I to bi bila zakonska obveza. Ako to ne učinite, bili biste kažnjeni.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije