Prošli lipanj zauvijek će zlatnim slovima biti upisan u povijesti obitelji Jelene Jovanove i Stjepana Perića jer se tada rodio njihov sin Jakov. Koliko im je on uljepšao i oplemenio život, ne krije ovaj glumački par koji se zaljubio potkraj 2013. na setu serije ‘Tajne’, a bračne zavjete izrekli su 2015. godine. Otkrili su nam kako su protekli prvi mjeseci roditeljstva, kome više nalikuje sin, ali i kako se nose sa svim nedaćama koje su obilježile prošlu godinu. Da privatnu sreću prati i poslovna, pokazali su novim projektima. Stjepana gledamo u seriji Nove TV ‘Dar Mar’, u kojoj glumi svećenika koji baš ne voli ljude, uskoro ga čekaju premijere dva filma, a u pripremi su i novi projekti. Ni Jelena ne miruje. Nedavno se vratila iz Makedonije gdje je snimila petu sezonu hit-serije ‘Prespav’, a na setu ju je pratio i mali Jakov.

Story: Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu? Ima li ona za vas pozitivan predznak?

Stjepan: Rodio nam se sin Jakov i od toga nema veće sreće. Zato će 2020. godina za mene uvijek imati pozitivan predznak unatoč svemu negativnom što je donijela. Na kraju, vjerujem da ćemo iz svega, kao i uvijek, izići jači.
Jelena: Da je ova godina bila scenarij holivudskog filma, rekla bih: “Malo ste pretjerali.” Ali očito bih pogriješila! Pravi emocionalni vrtuljak donijela je 2020., a na vrhu pijedestala je, naravno, Jakov. Imat ćemo mu puno toga ispričati o godini u kojoj se rodio, to je sigurno!

Story: U lipnju ste postali roditelji, kako su protekli prvi mjeseci sa sinom?

Jelena: Prva dva, tri tjedna bila su vrlo zahtjevna. Posljedice porođaja, hormoni, prilagodba... sve je to trebalo doći na svoje mjesto. Nije bilo bajno, ali pomalo smo ulazili u rutinu. Svaki je dan postajalo sve lakše i zabavnije.
Stjepan: O trudnoći i porođaju kažu ti dosta, a onda dođe dijete. Došli smo kući, gledali ga i pitali se: I što sad? Bilo je stresno, ali uhodali smo se nakon nekoliko tjedana i sada uživamo. Nostalgično se smijemo sjećanjima na te prve tjedne.

Story: Kakva je Jakov beba?

Stjepan: Dobar je, bistar, zabavan i jako sladak. Isti ja.
Jelena: Vesela i nasmijana beba. Jako znatiželjan. Od srca svoj osmijeh s lakoćom dijeli sa svima. Isti ja!

Cijeli intervju s Jelenom i Stjepanom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete nabaviti od srijede, 20. siječnja 2021. godine

'NEMA VEĆE SREĆE' Prve fotografije novog člana glumačke obitelji Perić
AMZ