Iako se brojni celebovi jako trude sakriti privatan život od obožavatelja i medija, nekadašnji broj jedan u Hollywoodu, 42-godišnji glumac Josh Hartnett, čini se, svima bi im mogao održati lekcije. Naime, do sada nitko nije znao da je glumac prije više od godinu dana dobio treće dijete, a ne bi se ni saznalo da to nije sada - sam otkrio. Ipak, spol prinove još uvijek se ne zna, kao niti imena njegovih dviju djevojčica koje ima s partnericom, glumicom Tamsin Egerton, piše People.

Naime, sretne je vijesti, koje su iznenadile mnoge, bivši partner Scarlett Johansson i zvijezda filmova 'Pad crnog jastreba' te 'Pearl Harbour' otkrio u svom posljednjem intervjuu. Ovaj otac dviju djevojčica, od kojih jedna ima tri, a druga pet godina, otkrio je kako se krajem 2019. godine njihovoj obitelji pridružio još jedan član, kojeg itekako uspješno skriva od javnosti.

Govoreći o poslovnim projektima, odgovarao je na pitanje o projektima na koje je posebno ponosan, a pritom je otkrio velike vijesti koje su šokirale mnoge. 'Postoje projekti na koje sam ponosan, ali najponosniji sam na to što sam otac troje djece, ali i na dobre odnose sa svojom partnericom te na divan obiteljski život, na to što još dobro radim, ali i što s godinama likovi koje glumim postaju sve zanimljiviji', rekao je Josh, koji je progovorio i o roditeljstvu za vrijeme karantene.

'Pokušavali smo ih okupirati, koliko smo mogli. Ipak, to iziskuje puno posla i uzelo bi nam cijele dane, na kraju kojih smo samo željeli bocu vina i otići na spavanje', iskreno je zaključio glumac.

Inače, Josh i Tamsin u vezi su od 2012. godine, a 2016., nakon što im je stigla prva kći, javno je progovorio o očinstvu. 'To postavlja potpuno drugačiju perspektivu. Ego ti se otopi kada dobiješ dijete, srce napusti tvoje tijelo i počne 'hodati s nekim drugim', rekao je tada glumac, kojeg je udruga za prava životinja PETA proglasila najseksi vegetarijancem 2004. godine.