Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVJEDOČIO Pjevač: 'Otac prijateljice pokušao ubiti nju, zatim je ubio sebe'

Tvrdi da je zbog toga upao u pakao ovisnosti

  Izvor: Instagram

Britanski kantautor i član popularnog benda 'Blue', 37-godišnji Lee Ryan, u prošlosti je otvoreno progovarao o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu. Međutim, malo tko je znao što se nalazi u pozadini njegove borbe s porocima. Zato je mnoge iznenadilo njegovo posljednje priznanje o tragediji iz djetinjstva, koja mu je, tvrdi, ostavila traume za čitav život. Naime, pred njegovim je očima otac njegove prijateljice pokušao ubiti nju, a kada u tome nije uspio, ubio je sebe pucnjem u glavu, piše Female First.

'Sjećam se, gledao sam film i odjednom sam čuo zvuk pucnja. Pomislio sam: 'Koji je to vrag?'. Pogledao sam kroz prozor i vidio svoju prijateljicu kako leži na tlu, držeći se za rame, a njezin se otac pojavio s puškom', započeo je član popularnog boy benda.

'Došao je na sredinu ceste, pušku naslonio na njezinu glavu. Međutim, prije toga ispalio je dva metka, pa se vratio u kuću, napunio pušku, a ona je u međuvremenu pobjegla. On je izišao van, osvrnuo se, vidio da je nema... Nakon toga upucao je sebe u glavu. Vidio sam kako mu mozak eksplodira', priznao je pjevač.

'To je utjecalo na mene, i to jako loše. Mislim da sam se kao dijete morao nositi s puno stvari. Onda sam postao poznat. To nije dobar miks', rekao je Lee, koji je mislio da će se pridružiti 'klubu 27', odnosno slavnim osobama koje su preminule u dobi od 27 godina, među kojima su Kurt Cobain i Amy Winehouse.

'Mislio sam, imam hrpu novca, član sam najvećeg boy benda u zemlji i iskreno, mislio sam kako mi je suđeno da umrem mlad. Zato sam se ponašao poput luđaka. Radio sam lude stvari, jednostavno - nije me bilo briga', zaključio je pjevač, koji se ipak uspio othrvati 'crnoj rupi' ovisnosti.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image