Slavna glumica Kate Hudson ima troje djece s tri različita muškarca. Najstarijeg sina, 17-godišnjeg Rydera, dobila je s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, dok je devetogodišnjeg sina Binghama dobila s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem. Kćerku, dvogodišnju Rani, ima s trenutnim dečkom Dannyjem Fujikawaom. Ta 41-godišnjakinja koja se proslavila ulogom u filmu 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', za Sunday Today otkrila je kako se snalazi u ulozi majke i kako je proživjela lockdown.

'Imam više očeva, imam djecu posvuda', izjavila je kroz smijeh 41-godišnja Hudson. 'Jedina očekivanja koja imam postavljena vrlo visoko odnose se na moju obitelj, moju djecu i obiteljske probleme. Izuzev toga, jednostavno pustim da život odradi svoje. Ako ne ide, odem, i nadam se najboljem', kazala je glumica. 

Na pitanje kako je proživjela pandemiju i lockdown zatvorena u kući s djecom, odgovorila je kako je znalo biti boljih i gorih dana. 'Nekad je sve bilo super, svi smo se slagali i razumjeli, ali znalo je biti dana u kojima sam morala podsjećati sebe da trebam biti zahvalna. Nikad nisam mislila da ću morati cijelu godinu provesti na jednom mjestu, a kad imaš toliko djece, doživiš trenutke u kojima se poželiš skriti u kupaonicu i moliti nekoga da te izvuče. Ali onda se podsjetiš da je puno ljudi izgubilo svoje najmilije i da samo trebamo biti još malo strpljivi jer će ovome jednom doći kraj', iskrena je Kate Hudson.