Jedna od najvažnijih odluka svakog roditelja zasigurno je izbor djetetovog imena. Iako svatko ima pravo promijeniti vlastito ime, u većini slučajeva ostanemo pri onome koje su nam roditelji izabrali nakon rođenja pa je zbog toga vrlo bitno kakvo ćemo ime dobiti. Nekada ono baš odražava našu osobnost i karakter, a nekada pojedine osobe nikada ne bismo povezali s imenima koje nose. Upravo vođeni ovom tvrdnjom, korisnici Reddita napali su američku reality zvijezdu, 29-godišnju Chelsea DeBoer, koja se proslavila u showu 'Teen Mom', zbog izbora imena njezinog četvrtog djeteta, djevojčice koja je na svijet stigla 25. siječnja.


'Odlučila je da želi dijeliti rođendan sa starijim bratom pa nas je iznenadila svojim sinoćnjim dolaskom. Dobro došla Walker June', napisala je ponosna mama na svom Instagram profilu gdje je podijelila prvu fotografiju djevojčice i ujedno otkrila ime koje su ona i suprug Cole izabrali za najnovijeg člana obitelji. Međutim, rođenje malene ubrzo je palo u drugi plan nakon što su neki korisnici Reddita primijetili kako djevojčica, po njima, nosi poprilično neobično ime.


'Mrzim taj trend davanja muških imena djevojčicama... Walker, zar ozbiljno', napisao je jedan korisnik spomenute stranice i ubrzo pokrenuo lavinu komentara. 'Inače volim njezin izbor imena, ali ovo je grozno', 'mrzim ime Walker, June je lijepo, ali Walker je užasno', 'mislim da se natječe u izboru za najružnije ime za dijete', 'Aubree, Watson, Layne - dobro je krenula, ali Walker, što joj se dogodilo', samo su neke od reakcija na ime najnovijeg člana obitelji DeBoer.

Unatoč brojnim negativnim reakcijama na ime njezine kćerkice, reality zvijezda na iste se nije obazirala. Inače, Chelsea se proslavila sudjelovanjem u realityju 'Teen Mom 2' u kojem je sudjelovala kao 17-godišnjakinja koja je tada na svijet donijela svoje prvo dijete, danas 11-godišnju kći Aubree koju je dobila s bivšim dečkom Adamom Lindom. U međuvremenu, upoznala je današnjeg supruga s kojim je dobila i četverogodišnjeg Watsona, dvogodišnju Layne te tek rođenu Walker June.