Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Fil Tilen uperio pištolj u kameru: 'Predratno sam dijete, ali volim oružje'

Autor N.R.
Autor N.R.

Naš voditelj i reper Slaven Berić, poznat kao Fil Tilen na svojim društvenim mrežama poprilično je iznenadio posljednjom objavom, na kojoj je na nekoliko fotografija pozirao s oružjem

Izvor: Instagram

Svatko od nas voli nešto drugo - neki uživaju gledajući filmove, neki slikaju, a neki ljubav gaje prema, moglo bi se reći, čudnijim stvarima. U tu treću skupinu spada i naš voditelj i reper Slaven Berić, poznat kao Fil Tilen. Naime, ovaj 33-godišnjak je na svojim društvenim mrežama poprilično iznenadio posljednjom objavom, na kojoj je na nekoliko fotografija pozirao s oružjem. Iako nam to odmah budi negativnost, njegova priča je ipak nešto drugačija. Kako je ispričao, godinama osjeća ljubav prema oružju, ali u isto vrijeme ne voli njegovu namjenu.

'Ne želim nikoga uznemiriti, ali gledali ste dovoljno akcijskih filmova pa vam nije strano. Oružje... Znam da je kontradiktorno jer prezirem rat, ekstremni nacionalizam i svaku vrstu ubijanja, predratno sam dijete, bombardirani su mi je vrtić i škola, na zavijanje sirena trčali smo pod stepenice i u podrume. Ali volim oružje, ta mehanika me uvijek fascinirala. Kao klinac sam u djedovoj radioni izrađivao sve vrste hladnog oružja, od lukova i samostrela do noževa i puhaljki. Baka je radila u Veterini pa sam joj potajice uzimao kirurške skalpele za vrhove strelica. Kasnije sam zavolio puške i optike, otišao sam u vojsku s namjerom da postanem snajperist', započeo je priču Fil.

U nastavku je ispričao i kako se osjećao kada je prvi put stisnuo okidač. 'Osjetiš strahopoštovanje i adrenalin prema toj mehanici. Volim oružje ali ne i njegovu namjenu, kontradiktorno je, znam. Zahvalan sam što imam ljude posvuda, pa i u oružarnicama i remontu teške artiljerije. Svake godine odlazim u vojarnu da vidim "što ima novo", puno toga nismo smjeli fotografirati, bilo je zabavno, dirljivo, filmski i poučno. Kaže mi mater da izgledam kao ruski mafijaš', šalom je zaključio spomenutu objavu.

Povezane vijesti

Inače, Fil Tilen je svojom karijerom dokazao da nije nemoguće biti reper u Hrvatskoj. Milijunski pregledi njegovih pjesama na YouTubeu te podaci koji pokazuju da je njegov posljednji singl ‘Ko vam je reko’ bio četiri mjeseca zaredom bio broj jedan na Deezeru i broj dva na Shazamu u Hrvatskoj, dokaz su da njegov rad privlači velik broj slušatelja. Široj javnosti predstavio se prije dvije godine kao natjecatelj u televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a već neko vrijeme gradi i karijeru televizijskog voditelja. 

Najčitanije

Najnovije