Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSAM MJESECI NAKON DIJAGNOZE Karcinom uzeo život 39-godišnje glumice

Bolest je, nažalost, bila jača

  Izvor: instagram/psu

Zloćudni karcinom, nažalost, uzeo je život još jedne osobe iz svijeta poznatih. Naime, od posljedica raka debelog crijeva preminula je glumica Jeanette Maus. Imala je samo 39 godina, piše Daily Mail.

Naime, zloćudni karcinom glumici i učiteljici glume je dijagnosticiran prije osam mjeseci, ali bolest je nažalost bila jača. Glumica je preminula u nedjelju, 24. siječnja. Osim toga, godinama se borila s Chronovom bolešću, vrstom upalne bolesti crijeva, a nedavno je oboljela i od koronavirusa.

Tužne vijesti na društvenim mrežama potvrdio je njezin zaručnik Dusty Warren. 'Slomljenog, ali zahvalnog srca javljam vam da je Jeanette Maus preminula od posljedica karcinoma. Zaista sam tužan, ali jako sam ponosan na nju. Borila se gracioznošću i optimizmom, nadahnjujući sebe, a siguran sam i mnoge od vas', poručio je Dusty, koji je zbog troškova liječenja svoje zaručnice prije nekoliko mjeseci pokrenuo i GoFundMe kampanju. 

Naime, cilj je bio prikupiti 60 tisuća dolara za liječenje posebnim tretmanom, Tesla Dial Coil aparatom, jer joj se nakon početnih mjeseci liječenja tumor povukao za oko 30 posto. 

'Svi koji znaju Jeanette svjesni su koliko je prekrasna. Njezini pogledi na svijet u proteklih šest mjeseci su me posve oduševili. S poviješću borbe s Chronovom bolesti, prošla je već kroz toliko toga, a baš zbog toga se nadamo da bi joj aparat mogao pružiti dugotrajnu pomoć kako bi dajnje vrijeme provela što bolje i veselije. Hvala vam svima', stoji u opisu kampanje. 

Inače, glumica se proslavila dajući svoj glas nekolicini likova u popularnoj videoigrici 'Resident Evil'. Na Twitteru su se od nje oprostili iz Capcoma, tvorca ove franšize. 'Ovdje u Capcomu smo jako tužni zbog vijesti o smrti Jeanette Maus, talentirane glumice koja je pomogla 'oživjeti' nekoliko likova, uključujući i naše vještice u Resident Villageu. Naša srca su s njezinom obitelji i voljenima', poručili su.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image