Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Naviru mi sjećanja za koja sam mislila da sam ih zauvijek pospremila...'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Marijana Batinić nije mogla sakriti emocije

Izvor: Instagram

Bezbrižnost, smijeh, igra, veselje... Uspomene na djetinjstvo mnogima su upravo one najljepše, koje se pamte cijelog života. Upravo se tih dana prisjetila i domaća voditeljica Marijana Batinić. Naime, 39-godišnjakinja ove dane sa suprugom Matejem Pašalićem te kćerkicama, petogodišnjom Enom i tromjesečnom Rozom provodi u rodnom joj Splitu, za kojeg ju vežu najljepše uspomene.

'Netko bi mogao pomisliti da se u Splitu samo penjemo po zidićima, ispijamo kave i sunčamo na zimskom suncu, ali što da radim kad sam na odmoru u rodnom gradu. Ovo sam kćeri taman pričala kako sam kao mala, dok sam još sanjala o karijeri pjevačice, na ovom zidiću održavala (besplatne) koncerte ekipi iz ulice', započela je Marijana pored fotografija na kojima pozira s malenom Enom.

 'Okupljali smo se godinama, ma cijelo djetinjstvo, svake ljetne večeri uvijek na istom mjestu, baš ispred ove crkvice... Dolazili na rošulama, karetima, biciklima s banana-sicevima, a upravo je ovdje bila startna pozicija za utrke. Kakvi dani...', prisjetila se.

'I baš dok sam Eni prepričavala naše dogodovštine, autom je prošao Stipe, jedan od mojih najboljih prijatelja iz djetinjstva kojeg sam zadnji put vidjela prije nekih dvadesetak godina. Zaokupljena djecom (cendranje na jednom, mamakanje na drugom uhu), jedva sam se snašla i samo mu ovlaš mahnula', otkrila je voditeljica.

'Valjda me zbog tog susreta starih prijatelja koji su se rezervirano pozdravili cijeli dan pere neka nostalgija. Vratila sam se u vrimena kukala i vatala, sklona, franja, trule kobile i graničara, vrimena cufova i kupanja u širokim majicama koje smo nosili naopako, pazeći da kupaći slučajno ne proviri. (Šteta što sad nisu u modi, dobro bi mi došla jedna ovo ljeto)', napisala je Marijana.

A Stipe je samo mahnuo i produžio dalje

 'Ljetne praznike nismo mogli zamisliti bez točenog sladoleda u tri boje, čunga lungi i japanki od frotira... Cijeli dan mi naviru sjećanja za koje sam mislila da sam ih zauvijek pospremila u prošlom stoljeću. A Stipe je samo mahnuo i produžio dalje, nesvjestan da je oživio slike, vratio mirise, okuse i boje predivnog djetinjstva u maloj Ulici svetog Lovre...', zaključila je emotivnu objavu.

Povezane vijesti

Inače, nedavno je Marijana pratitelje nasmijala podijelivši tipičan 'problem' Dalmatinaca u Zagrebu.  'Sunce u Zagrebu, ja u sakou... Jesam li ja jedina Dalmatinka s adresom u Zagrebu koja već deset godina ne može shvatiti da to što je vani sunce, ne znači da je toplo', upitala je Marijana pratitelje ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju supruga Mateja Pašalića, a na kojoj se očito nije primjereno obukla trenutnim temperaturama u Zagrebu. 'Pa ženo, ledara je, barem bi ti trebala znati što je 'zubato' sunce', odgovorila joj je tada domaća dizajnerica Matija Vuica te dodala kako se ni ona, rođena Metkovčanka, ni nakon 40 godina provedenih u Zagrebu još nije naviknula na klimu u metropoli.

Izbor Urednika

Royals