Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Kim, 911 ti ne vrijedi u Francuskoj': Prvo je pokrao pa ismijao u knjizi

Autor N.G.
Autor N.G.

Mnogi predviđaju da će ova knjiga biti jedan od najčitanijih ove godine

Izvor: Instagram

Pet godina nakon pljačke koja joj je promijenila život, Kim Kardashian će biti primorana ponovno proživljavati tu traumu, jer ako je vjerovati američkim medijima, jedan od lopova koji ju je opljačkao u pariškom hotelu 2016. godine, napisao je knjigu o cijelom događaju koji je istovremeno čudan, smiješan i nevjerojatan. Knjiga pod nazivom 'J'ai Séquestré Kim Kardashian' biti će objavljena 4. veljače.  

Povezane vijesti

U odlomku koji je u četvrtak objavio francuski magazin Closer, Yunice Abbas opisuje navodne detalje zločina koji je počinio kada je starleti ukrao nakit u vrijednosti od 10 miliona dolara. Naime, on se u knjizi šali na račun slavne Kardashianke koja je uporno pokušavala pozvati 911 - broj za hitne slučajeve u Americi koji nikako nije operativan u Francuskoj. Kada je Kim shvatila da joj život nije ugrožen i da je lopovi neće ozlijediti, malo se opustila, piše Yunice koji je Kim ukrao i mobitel prije bijega iz hotela. Autor knjige, odnosno pljačkaš otkrio je da su s mjesta zločina pobjegli na biciklima te da ne pokazuje nimalo žaljenje.

'U trenutku kada sam se mimoišao s policijski automobilom, trgnuo me je zvuk veoma ružne i neharmonične melodije zvona na mobitelu. Bio je to mobitel Kim Kardashian, a u tom trenutku zvala ju je Tracy Chapman. Pred mojim nepovjerljivim očima na ekranu se pojavljuje to ime i svijetli. Pomislio sam, ne, nema šanse da je to ona', piše u knjizi.

Podsjetimo, u listopadu 2016., petorica muškaraca odjevenih u policijske uniforme ušli su u apartman Kim Kardashian u luksuznom Hotel de Pourtalès, dok su njezine sestre i tjelesni čuvar večer provodili u jednom pariškom klubu, te ju zavezali i prijetili pištoljem dok su uzimali nakit s potpisom Cartiera i Lorraine Schwartz, uključujući i njezin zaručnički prsten. Mnogo je bilo uhićenih tijekom narednih tjedana, a pljačkaši koji su taj zločin planirali dugo vremena te reality zvijezdu pratili na društvenim mrežama, uhićeni su 2017. te čekaju suđenje.

Najčitanije

Najnovije