Pandemija koronavirusa koji se pojavio prošle godine i proširio po cijelom svijetu, sve nas je prisilila na novo normalno. Druženja, putovanja pa čak i obične jutarnje kave u najdražim nam kafićima, postali su predmetom žudnje, a zasigurno najteže za naviknuti se bilo je ne viđanje dragih nam ljudi, među koje se u većini ubraja najstarije stanovništvo. Roditelji, djedovi i bake, zbog visokog rizika od zaraze Covidom-19 tako su postali oni s kojima se najmanje viđamo, a mnogi su iste u posljednjih godinu dana vidjeli samo online. Jedna od onih kojima je ova posljedica pandemije najteže pala je i latino diva, 51-godišnja Jennifer Lopez koja je u razgovoru za People priznala koliko joj nedostaju roditelji s kojima se ne može viđati zbog koronavirusa.

jennifer lopez
Instagram 

Najvažniju stvar sam uzimala zdravo za gotovo

 Pjevačica koja je izrazito bliska s majkom Guadalupe i ocem Davidom, za spomenuti je medij ispričala kako je tek nakon pojave Covida-19 shvatila koliko je neke stvari u životu uzimala zdravo za gotovo. 'Najvažniju stvar sam toliko dugo uzimala zdravo za gotovo. Tek sada shvaćam koliko mi nedostaje viđanje s mamom i tatom koje nisam posjetila ni za blagdane', započela je J.Lo.


'No, unatoč svemu, znali smo od početka da nam je zdravlje svih članova obitelji prioritet i jednostavno smo morali prihvatiti da ćemo, kako bi sačuvali jedni druge, neko vrijeme morati provesti odvojeno', objasnila je glazbenica čiji roditelji žive u New Yorku, gdje je i sama odrasla. Otac joj je računalni tehničar, a majka domaćica koja se posvetila odgoju djece - Jennifer te sestara Leslie i Lynde.

Nakon napada da je plastična, J.Lo zavapila: 'Teško mi je'
Profimedia 

Nakon napada da je plastična, J.Lo zavapila: 'Teško mi je'
Profimedia 

Nakon napada da je plastična, J.Lo zavapila: 'Teško mi je'
Profimedia 


Inače, 51-godišnjakinja posljednjih tjedana ne prestaje puniti medijske stupce svojim izgledom za kojeg sve češće dobiva i brojne kritike. Tako je, nakon što je pozirala u potpunosti gola za potrebe snimanja novog spota te time bila prozvana da se ponaša kao starleta, prije nekoliko dana optužena da joj je lice prepuno botoksa i filera.

'Cijela si od botoksa. Lako je izgledati tako kada ti je poliklinika estetskog kirurga drugi dom. Obrve i čelo uopće ti se ne miču kad razgovaraš ili pokušavaš izraziti neku ekspresiju... definitivno imaš botoks. Tonu botoksa. I sve je to u redu, samo kažem', bio je jedan od komentara koji je u glazbenici izazvao bijes pa se odlučila obračunati s kritičarima.

'To je isključivo moje lice!!! Po petsto milijunti put, nikada nisam stavljala botoks, kao što nisam bila na nikakvim injekcijama ili estetskim operacijama. Uostalom, pokušajte provoditi vrijeme pozitivnije i ljubaznije prema drugima. Ne trošite vrijeme pokušavajući sabotirati druge ili činiti da se osjećaju loše. To je jedan od tajni koja će vas zadržati mladima i lijepima', poručila je Jennifer.