Većina ljudi slaže se kako su djeca - blagoslov. S time se svakako stiže i bivša britanska manekenka i reality zvijezda, 36-godišnja Casey Batchelor, koja je ovih dana objavila sretne vijesti - ona i partner Dane Goodson čekaju dijete, i to treće u tri godine.

Naime, Casey, koja je majka dvogodišnje Sadie i jednogodišnje Florence, u intervjuu za OK! Magazine otkrila je kako u obitelj uskoro stiže još jedno dijete. 

'Tako lako zatrudnim', rekla je bivša kandidatkinja tamošnjeg 'Celebrity Big Brothera', koja je odmah nakon rođenja druge kćerkice otkrila kako bi voljela još djece. To će joj se ubrzo i ostvariti. 

'Krajem svibnja Florence će napuniti tri godine, a samo nekoliko tjedana kasnije doći će nam novorođenče. Tako da, praktički ćemo imati troje djece koja imaju manje od tri godine. Znam, to je ludo....', rekla je Casey. 

'Ipak, sretni smo i uzbuđeni što nam stiže još jedno dijete. Osjećamo se jako sretno jer imamo prjiatelje koji imaju nekoliko djece i pokušavaju imati još. Drago nam je što sam zatrudnjela tako lako i tako brzo. Očito si pašemo.', rekla je bivša manekenka te dodala kako joj je treće dijete, koje uskoro stiže na svijet, ipak biti zadnje.

'Sadaa imam 36 godina i ako zatrudnim još jednom, bit će to kao da sam cijele tridesete provela trudna', rekla je bivša manekenka, koja je nakon dviju trudnoća i svega što nosi majčinstvo - izgubila gotovo 40 kilograma.