Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

POHVALILA SE Maloljetna srpska influencerica povećala grudi

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Njezin potez naišao je na brojne kritike, ali i pozitivne komentare poput onoga da je uzor mladim ljudima

Izvor: Instagram

Brojne žene, pogotovo one iz svijeta celebrityja, u posljednje vrijeme sve se češće odlučuju na operaciju grudi. Imali o tome pozitivno, negativno ili pak nikakvo mišljenje, činjenica je da odlasci 'pod nož' i ostale estetske korekcije postaju dijelom današnjice. Međutim, bez obzira na to, mlada srpska influencerica i YouTuberica Anja Damjanović začudila je mnoge. Naime, pohvalila se da je povećala grudi, i to ne bi bilo ništa neobična da Anja nije - maloljetna. 

Izvor: tik tik screenshot

Da je povećala grudi, ova je 17-godišnjakinja otkrila na Instagramu, gdje je prati 144 tisuća obožavatelja. 'Ljudi, odlučila sam o ovome javno govoriti i sve ovo podijeliti s vama. Sa svojom publikom sam oduvijek bila iskrena, tako da nemam što kriti od vas. Radila sam grudi i prezadovoljna sam s rezultatima', poručila je te dodala kako će o cijeloj intervenciji uskoro snimiti i video. 

Njezina objava naišla je na brojne komentare podrške. 'Pravi primjer djeci, ništa ne krije od svojih pratitelja i uvijek je iskrena, bravo Anja', poručila joj je tako jedna vjerna obožavateljica, a u razgovor se umiješao i jedan pratitelj. 'Također i primjer da pumpaju s**e?', napisao je, a dotična mu je obožavateljica ubrzo odgovorila, i to oštro. 

'A mogao bi i ti ne jesti g***a i gledati posla i ako vi ne mozete živjeti normalno?!', poručila mu je. O rezultatima operacije mlada je influencerica progovorila za srpski Blic. 'Lijepo se oporavljam. Bilo je bolno prvih par dana nakon što je anestezija popustila. Bila sam na operaciji jer sam se željela osjećati ljepše i bolje', rekla je Anja, inače mlađa sestra jednako popularne influencerice Sare Damjanović. 

Najčitanije

Najnovije