Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Najsretniji trenutak Ane Vučak Veljače: 'Još uvijek vjerujem u bajke'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Slavi

Izvor: arhiva Storyja

Domaća glumica, 34-godišnja Ana Vučak Veljača, uzbuđena je kao nikad u životu jer broji vrlo sitno do trenutka kad će primiti u naručje svoje prvo dijete, malenu djevojčicu čiji ponosni otac je Anin suprug Ivan. No, na današnji dan glumica je imala još jedan veliki razlog za uzbuđenje i slavlje. Naime, suprug i ona proslavili su treću godišnjicu braka, a tog čarobnog trenutka, jednog od najsretnijih u životu, Ana se prisjetila na svom Instagram profilu.

Ja još uvijek vjerujem u bajke

'Ja još uvijek vjerujem u bajke', napisala je sretno uz crno-bijelu fotografiju s vjenčanja, koju je podijelila u objavi. Podsjetimo, Ana je nedavno za Story.hr otkrila kako joj je torbica za bolnicu spremna, kao i dječja soba i oprema, i robica. Rekla je da se super osjeća. 'Trudnoća za sada teče odlično, na tome sam stvarno zahvalna, nemam nikakvih tegoba. Pokretna sam, veseli me veliki trbuh i svaki pokret naše bebe. Kako se bliži termin sve sam uzbuđenija, zapravo jako se veselim vidjeti ju', rekla je.

Povezane vijesti

Izvor: Instagram

Potajno se nadam da će Ivan moći biti prisutan na porođaju

Kazala je tom prilikom da nema strah od porođaja i koronavirusa. 'Situacija je sada takva kakva je i jednostavno sam ju prihvatila da si olakšam i da si ne nabijam još dodatni stres. Nažalost trenutno još uvijek nema mogućnosti pratnje supruga na porođaju, ali nekako potajno se nadam da će se do mog porođaja situacija promijeniti na bolje i da će Ivan ipak moći biti prisutan. To je nešto što bismo oboje željeli', ispričala je glumica.

'Porođaj doživljavam kao nešto prirodno i lijepo i zapravo se veselim tom iskustvu, nadam se samo da me neće zadnjih dana uhvatiti panika', objasnila je te dodala da će ime curice zadržati za sebe.

'Jako nam je lijepo i nježno ime, a do njega smo došli ovog ljeta na Visu dok sam bila friško trudna i još nismo znali što nosim. Odluka je bila zajednička i brzopotezna, meni je palo na pamet, Ivanu se instantno svidjelo i znali smo odmah da je to to. Tako da smo u momentu kada smo saznali da nam dolazi curica već imali ime za nju', otkrila je.

Najčitanije

Najnovije