Iako je mnogima ostala u lošem sjećanju, 2020. godina domaćoj je glumici, 29-godišnjoj Sementi Rajhard, donijela divne trenutke koje će zauvijek pamtiti. Naime, u travnju prošle godine na svijet je stigla njezine kćerkica Stella i zaokružila ljubavnu priču mame Semente i dugogodišnjeg partnera, građevinskog poduzetnika Vanje Brundule kojem je, kako je nedavno ekskluzivno otkrila za Story.hr, sudbnonosno 'da' izgovorila u tajnosti još pretprošle godine. Simpatična Sementa poprilično je aktivna na društvenim mrežama, gdje rado s pratiteljima razgovara o majčinstvu. Ovog se puta, pak, odgovarajući na pitanja obožavatelja, prisjetila trudnoće i porođaja, koji se dogodio u - jeku pandemije. 

Naime, malena Stella na svijet je stigla u travnju, kada je svijetom harala pandemija koronavirusa, zbog čega je Sementa na porođaju bila sama. 'Nitko od bližnjih nije sa mnom bio na porođaju, jer je to bilo zabranjeno. Stella je rođena u prvom valu Covida-19 i u karanteni u kojoj su uveli propusnice za županije... No iskreno, cure, nije nikakav bed, totalno se fokusirate na sebe i bebu i sve je savršeno', poručila je Sementa, a jednu pratiteljicu zanimalo je i je li bila nervozna kada su počeli trudovi.

'Nisam uopće. Znam samo da sam se molila, jer sam bila sama u bolnici i molila sam da Gospodin bude uz mene i Stellu i da smiri situaciju. I zaista je bilo tako. To je moje najljepše svjedočanstvo u životu', napisala je glumica koja je otkrila i kako je rodila u 39. tjednu trudnoće, šest dana prije termina. 

Jedna obožavateljica pitala ju je i kada je saznala spol djeteta. 'Nakon Nifty testa, krajem prvog tromjesečja. Liječnica mi je javila SMS-om u sedam sati ujutro, nije mogla odoljeti', otkrila je Sementa koja je opisala i početak trudova. 'Javljala se neka nelagodna bol. Cijelu noć nisam doma bila... Ništa strašno, zato sam i čekala kao nešto jače. Definitivno nije kao u filmovima, sve u pet minuta. Najviše sam se bojala toga da možda neću znati kada je pravi trenutak ili da ću zakasniti, pogotovo radi propusnica, međutim, trudnice itekako znaju kad je pravo vrijeme. Ne brini', zaključila je Sementa.

Inače, od dolaska malene Stelle na svijet prošlo je devet i pol mjeseci, a Sementa ne krije kako uživa - više nego ikada. 'Svaki dan upoznamo nešto novo od nje kao i ona od nas, predivan je to osjećaj', u jednom od intervjua za Story.hr otkrila je ova novopečena majka, koja nam je nedavno otkrila i detalje svog tajnog vjenčanja s Vanjom. 

'Bilo je prekrasno, u okruženju obitelji. Nismo oko toga htjeli raditi veliku vijest, niti smo htjeli medijsku pažnju. Već je prošlo više od godinu dana, planiramo i svadbu, no to nam ipak mora vrijeme u svijetu, koje nas je trenutno sve pozatvaralo u domove, dopustiti', rekla nam je tada Sementa.