Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tragedija u obitelji popularne 'Esmeralde': 'Ostavio je veliku prazninu'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Meksička glumica Leticia Calderon proživljava teške trenutke, a što se dogodilo, otkrila je na društvenim mrežama

Izvor: Instagram

Popularna meksička glumica, 52-godišnja Leticia Calderon, koju većina gledatelja pamti po ulozi 'Esmeralde' u istoimenoj sapunici, ovih dana proživljava teške trenutke. Naime, od posljedica zaraze koronavirusom preminuo je njezin otac Mario Calderon.

Tužne vijesti glumica je s obožavateljima podijelila na svome Twitter profilu. 'Slomljenog srca javljam vam da moj učitelj, moj prijatelj, više neće doći kući. Odlučio je susresti se sa svojim roditeljima i ostavio nam je veliku prazninu. Nedostajat ćeš nam jako, tatice', poručila je shrvana Leticia koja je i sama, uz još nekoliko članova obitelji, u siječnju hospitalizirana zbog koronavirusa

O svom zdravstvenom stanju tada je također izvijestila putem Twittera. 'U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške', prije dva tjedna napisala je glumica čije je stanje u jednom trenutku bilo poprilično ozbiljno zbog čega je zamolila obožavatelje da mole za nju.

'Ova godina nije počela kako sam očekivala i još je nekoliko članova moje obitelji zaraženo i zato vas molim da nas se sjetite u svojim molitvama', poručila je. Kako navode tamošnji mediji, o Leticijinim sinovima, od kojih jedan ima sindrom Down, dok je ona bila u bolnici brinuli se njezini bliski prijatelji s obzirom na to da je samohrana majka.

Povezane vijesti

Ipak, samo nekoliko dana kasnije obožavatelje je obavijestila kako je - puštena kući. Međutim, zbog teških komplikacija, njezinog su oca zadržali. 'Bože, koji je užitak biti kod kuće s mojom djecom i majkom. Zahvaljujući životu, obitelji, prijateljima, novinarima i obožavateljima te njihovim porukama, molitvama, poštovanju i ljubavi. Samo jedna stvar nedostaje kako bi moja sreća bila potpuna', napisala je tada glumica misleći pritom na svog bolesnog oca koji se, nažalost, nije oporavio. 

Najčitanije

Najnovije