Uvijek će biti teško - vjeruje Bivša manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen koja je uskoro, da je sve bilo u redu, trebala roditi svoje treće dijete, dječaka Jacka. Nažalost, izgubila je bebu u rujnu prošle godine, a sada se svega toga prisjetila, i to fotografijama sa spota za pjesmu 'Wild' njezinog supruga. U tom je trenutku bila već trudna, a tim je videom ujedno i sretnu vijest obznanila svijetu. Nažalost, gledanje tog istog spota više neće biti isto. Gorčina koju osjeća je i dalje ovdje, a vjerujemo da će i biti. Tuga je ogromna, a ovih je dana pojačana zbog činjenice da je Jack trebao uskoro stići.

'Bila sam trudna 10 tjedana i izvan sebe od sreće. Znala sam da će trajati neko vrijeme dok se video smontira i objavi pa sam pomislila da bi to mogao biti sladak način da podijelimo sa svijetom svoju vijest, koristeći stari trik s rukom na trbuhu na kraju spota. Nisam ni u snu mogla zamisliti što će se dogoditi u narednih 10 tjedana... Nisam sigurna hoću li ikada biti sposobna pogledati taj spot bez jecaja ali nadam se da on osjeća moje suze i da zna koliko nam nedostaje', početak je objave zbog koje vam se zasuze oči.

'Trebao je stići ovih dana – ako je bio poput Lune i Milesa, vjerojatno bih ga u ovom trenutku već držala u rukama. Toliko sam žalosna što nisam pogledala njegovo lice kada se rodio. Bila sam tako prestrašena da ću zauvijek gledati njegovo lice u noćnim morama, da sam zaboravila na lijepe snove u kojima sam ga mogla zamišljati. Ta me spoznaja boli svakog dana. Ovaj je mjesec teški podsjetnik i da budem iskrena, mislila sam da je najgore prošlo, ali izgleda da život i emocije ne možete strpati ni u kakve rasporede', tužna je Chrissy.

Uz sve to, trenutno prolazi kroz još jednu vrstu boli. Naime, objavila je da ide na operaciju zbog endometrioze te objavila snimku iz bolničkog kreveta. 'Operacija endometrioze. Molim vas, zaustavite ovu bol', zavapila je. Inače, ovaj par ima dvoje djece, četverogodišnju Lunu i dvogodišnjeg Milesa.