Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DA JE BAREM PRIČALA SA MNOM' Ugasio se život 18-godišnje zvijezde

Autor N.R.

Obitelj je shrvana

 Izvor: Instagram

Bila je senzacija na TikToku, imala je svega 18 godina, a pratilo ju je preko milijun ljudi. Nažalost, izgubila je život. Dazharia Shaffer, poznata i kao 'Dee' je počinila samoubojstvo. Američkim je medijima vijest potvrdila policija, ali i obitelj preminule djevojke. Prema svemu sudeći, imala je problema s mentalnim zdravljem, čega njezini bližnji, nažalost, uopće nisu bili svjesni. 

Njezin otac Raheem Alla, koji na društvenim mrežama djeluje pod imenom Rodney Andry, je potvrdio njezinu smrt na TikToku. 'Želim samo zahvaliti svima za ljubav i podršku koju dobivamo zbog naše kćeri. Nažalost, ona više nije s nama, otišla je na bolje mjesto. Moja little jelly bean nas je prerano napustila. Bila je moja najbolja prijateljica, i nisam bio spreman zakopati vlastito dijete. Doimala se tako sretnom. Svaki put je bila uzbuđena kada bi me vidjela. Da je barem pričala sa mnom o stresu i pomislima o samoubojstvu',  emotivna je ispovijest njezinog oca. 

Kao i svaki roditelj, smatra da joj je mogao pomoći. 'Samo je želim još jednom držati. Sada kada dođem kući, više me ne čekaš ondje. Morao sam te pustiti anđelima', tužan je. O ovoj se tragediji oglasila i Jennifer Shaffer, majka 18-godišnjakinje. 'Srce mi je slomljeno, i dalje ne mogu vjerovati da si otišla. I dalje čekam kada ćeš reći da je ovo sve bila šala. Da sam barem ja umrla umjesto tebe. Počivaj u miru, anđele', napisala je. 

Samo dan prije smrti, Dazharia je objavila nekoliko ozbiljnih snimki na Instagramu s opisom: 'Moj posljednji post'. Samo dan nakon toga, društvene mreže su preplavljene emotivnim porukama ožalošćenih fanova. 

Magazin

Royals