Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karmela Vukov Colić doživjela transformaciju tijekom pandemije

Autor I.K.K.

Otkad ne radi, voditeljica i kuharica Karmela Vukov Colić tkrila je da je ovo nenormalno 'novo normalno' odučila okrenuti u svoju korist i napraviti nešto dobro za sebe

  Izvor: Instagram

Karmela Vukov Colić je na HRT-u radila 30 godina, ali je prije dvije godine dala otkaz i nije požalila. Otkad ne radi, 52-godišnja voditeljica i kuharica posvetila se obitelji i onome u čemu najviše uživa – kuhanju i pisanju gastro bloga. Međutim, sad je u objavi na Instagramu otkrila kako je tijekom pandemije doživjela transformaciju svojeg znanja ruskog jezika, kojeg je počela učiti još u Moskvi 1987., te ga je znatno poboljšala. Upisala je tečaj ruskog jezika jer smatra da je cjeloživotno učenje iznimno bitno pa tako već niz mjeseci svakog dana uz jutarnju kavu piše zadaću, a također prati i trosatna predavanja putem Zooma.

Učenje drži mozak na 'radnoj temperaturi'

'Držim da je cjeloživotno učenje iznimno važno. Širi nam vidike, obogaćuje nas novim znanjima i vještinama, drži mozak na 'radnoj temperaturi'. Ruski sam učila davno, 1987. u Moskvi, i u godinama koje su uslijedile nisam puno govorila. Malo čitala, malo slušala divnu rusku glazbu, uživala u ruskim specijalitetima, ali slabo govorila', napisala je Karmela.

 Karmela Vukov Colić Izvor: Instagram

Dan mi započinje jutarnjom kavom i pisanjem zadaće

Otkrila je i kako joj se pandemija činila kao odlična prilika da ponovno krene s učenjem. 'Ovo nenormalno 'novo normalno' odučila sam okrenuti u svoju korist i napraviti nešto dobro za sebe. Nizu stvari kojih sam se prihvatila zahvaljujući višku slobodnog vremena pridodajem intenzivni tečaj ruskog jezika. Dan mi započinje jutarnjom kavom i pisanjem zadaće, a završava trosatnim Zoom predavanjima. I baš sam zadovoljna', zaključila je bivša voditeljica.

 Karmela Vukov Colić Izvor: Instagram

Podsjetimo, Karmela je prošle godine objavila i kuharicu pod nazivom 'Kuhinja života', a u vrijeme Božića je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila koje je sve kolače pripremila za Božić. Našlo se tu od neizostavnih gingerbread keksića, muffina, roladica, Linzera i drugih prhkih keksića koji su, vjerujemo, preukusni.

 Karmela Vukov Colić Izvor: Instagram

'Ti stvarno voziš 100 na sat. Radiš li to kolače za poklone?', upitala ju je jedna pratiteljica, dok je druga komentirala da bi ona to 'pojela do Božića'. Treća ju je, pak, pohvalila, poručujući poznatoj televizijskoj voditeljici da sve 'predivno izgleda'.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image