Iako su vijest o drugoj trudnoći obznanili prije samo 24 sata, britanski princ Harry i supruga Meghan Markle zaludjeli su javnost i društvene mreže koje ne prestaju komentirati dolazak prinove, ali i nagađati o imenu novog člana obitelji Sussex. Hoće li jednoipolgodišnji Archie dobiti brata ili sestru? Još uvijek nije poznato, ali imena, koja po mišljenju javnosti imaju najveće šanse da ih nosi budući član ili članica kraljevske obitelji, već su poznata.


Kako piše People, poznate kladionice Betfair i Ladbrokes trenutno su najposjećenije upravo zbog obožavatelja kraljevske obitelji koji predviđaju ime bebe koja će kroz nekoliko mjeseci stići na svijet. Tako Betfair najviše šanse za ime djevojčice daje imenu Diana, a u slučaju da u obitelj stigne još jedan dječak, po trenutnim predviđanjima zvat će se Spencer. Da će kraljevski par imenom drugog djeteta odati počast tragično preminuloj princezi Diani, smatraju i glasači Ladbrokesa na čijoj listi najviše mjesta također zauzimaju ova dva imena.

Princ Harry sa sinom Archiejem
Profimedia 


No, s obzirom na to da prvi sin Sussexovih, maleni Archie Harrison, ne nosi ime po princezi, na listi imena koja se predviđaju za budućeg člana obitelji našla su se i neka druga, tradicionalnija kraljevska imena. Tako na Ladbrokesu visoka mjesta na ljestvici drže i Alfie i Alexandra, dok su na Betfairu trenutno najizglednija imena Arthur, Thomas i Isabella.

Ponašanje Meghan Markle i princa Harrya moglo bi njihovu djecu koštati titula
Profimedia 

Međutim, pored tradicionalnih, na listi potencijalnih imena za drugo dijete Meghan Markle i princa Harryja našla su se i neka modernija, a među njima su favoriti Doria, po Meghaninoj majci, Emily, Sebastian, Marina i Willow. Kako će se u konačnici zvati novi član Sussexovih, vrlo vjerojatno nećemo saznati do samog rođenja dječaka ili djevojčice, ali je svakako uzbudljivo vidjeti hoće li se Meghan i Harry prilikom odabira istog voditi željama javnosti.

meghan markle, kraljica elizabeta
Profimedia