Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javno traži pomoć

Tamara Ecclestone na mukama: 'Ne želim bacati mlijeko'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Bogata nasljednica poznata je zagovornica dojenja

Izvor: Story

Tamara Ecclestone, kćer Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg vlasnika Formule 1, obratila se pratiteljima na Instagramu s pitanjem koje je muči u posljednje vrijeme. Naime, 36-godišnja Tamara, nakon rođenja druge kćeri Serene koju je dobila s 39-godišnjim suprugom Jayom Rutlandom u rujnu prošle godine, ima viška mlijeka, pa je zanima može li negdje u Švicarskoj donirati majčino mlijeko.

'Stvarno ne želim bacati mlijeko. Zna li netko postoje li stranice za dijeljenje mlijeka u Švicarskoj? Moram ga donirati, imam previše mlijeka. Radila sam to uredno u Velikoj Britaniji s Fifi, ali nisam sigurna što da napravim u Švicarskoj. Zahvalna sam na bilo kakvom prijedlogu', napisala je Tamara na Instagram storyju.

Prema Udruženju za bankarstvo mlijeka Ujedinjenog Kraljevstva, doniranje mlijeka jedan je od najdragocjenijih poklona koje možete pokloniti, piše Daily Mail. Donirano majčino mlijeko pomaže spasiti živote prerano rođene i bolesne bebe čije majke iz mnogih razloga nisu u mogućnosti pružiti im dovoljno vlastitog majčinog mlijeka. Tamara, inače zagovornica dojenja, nedavno je objavila i kako doji svoju četverogodišnju kćer Sophiju, zbog čega su se na društvenim mrežama zaredale kritike, no slavna majka prethodno je za magazin HELLO! Poručila kako joj je dojenje pomoglo da se ponovno poveže sa Sophijom.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije