Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznato kako su izgledali posljednji sati života Šabana Šaulića

Autor N.R.

Prije dvije godine dogodila se stravična nesreća

  Izvor: Instagram

Na današnji dan, prije dvije godine, svijet je napustio legendarni glazbenik Šaban Šaulić. Na putu prema kući nakon koncerta u Njemačkoj, dogodila se stravična prometna nesreća. Iako je vrijeme prošlo, medijski napisi o smrti omiljenog pjevača još se ne smiruju, pogotovo kada je riječ o ovakvom danu. Za beogradske medije je sada progovorio i Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović koji je srećom preživio spomenutu nesreću. Naime, otkrio je kako su izgledali posljednji sati pjevačevog života.

'Rekao je da mu dam pojas, rekao sam mu da se ne veže jer sam znao da je to njemu uvijek bio problem. On će na to: 'Ne, ne, nemoj ti to, pusti. Ja se hoću vezati za svaki slučaj'. Nešto je žurio tog jutra, bio je ljut na mene što ga nisam probudio, a samo je tri minute kasnio. Nije spavao uopće, došao je do moje sobe i lupao na vrata. Čekao je u hodniku i čim nas je vidio, odmah je izašao i bacio cigaretu, što nikad nije radio', prisjetio se.

Povezane vijesti

Unatoč tome što su prošle dvije godine, o pjevaču je i dalje teško govoriti. To potvrđuje i činjenica da je njegova supruga, udovica Gordana Šaulić čekala godinu dana kako bi skupila hrabrosti i progovorila o suprugu i njegovoj smrti

'Kao da vam netko u sekundi uzme sav kisik i ostavi vas da pokušate živjeti bez njega. Zaista imam osjećaj da sam ponovo morala učiti disati, hodati, govoriti... U tim trenucima jednostavno morate postaviti obrambeni mehanizam kako biste sve podnijeli i preživjeli, i ja sam odabrala vjerovati da on nije otišao. Za mene je on na putu s kojeg će se jednog dana vratiti. Upravo mi je to, uz svu podršku koju imam od obitelji i prijatelja, davalo i daje snagu da svakog novog dana ustajem i idem dalje, čekajući trenutak kada ćemo se opet sresti', tada je ispričala Gordana. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image