Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ekstremna reakcija

ŠKOLA OD DOMA Osmogodišnji sin glumca ubo se kemijskom olovkom posred lica

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Isfrustriranom dječaku, čini se, cijela situacija 'ne pada' lako

Izvor: Profimedia

Pandmeija koronavirusa na određeno je razdoblje zatvorila vrata škola diljem svijeta. Iako su se kod nas školarci vratili u klupe, svi roditelji koji su zajedno sa svojim đacima prolazili kod čari 'školovanja od doma' i online nastave - znaju da to nije nimalo jednostavno. Zna to i popularni britanski glumac, 60-godišnji Hugh Grant. Škole su u Ujedninjenom Kraljevstvu i dalje zatvorene, a nastava se odvija virtualnim putem. Međutim, glumac je zbog snimanja filma s obitelji otputovao u Tursku, a kao pomoć djeci pri školovanju od kuće sa sobom je poveo i dvoje tinejdžera. Međutim, scenarij koji su doživjeli - svakako nisu očekivali. 

Naime, kako je otkrio u online intervjuu kod Drew Barrymore, njegovom osmogodišnjem sinu Johnu cijela je situacija najteže 'pala'. 'Unajmio sam dvojicu tinejdžera koji uče djecu kod kuće. Jadnici, nisu znali što će ih dočekati', započeo je glumac. 'Moj se sin samoozlijedio prilikom sata matematike, i to pred mladim predavačem. Naime, nije mogao riješiti osnovne zadatke iz matematike, stoga se ubo posred lica s kemijskom olovkom', otkrio je Hugh. 

Izvor: Profimedia

Srećom, dodao je, dječak je u redu, a osim problema sa školovanjem - obitelj u Turskoj uživa. 'Sunce sija, a nisam ga vidio mjesecima. Nalazim se ovdje zbog snimanja filma. Poveo sam i obitelj kako bismo se maknuli iz londonske karantene i cijeli dan se brćkam u bazenu sa trogodišnjakinjom', rekao je glumac. 

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Inače, Hugh, zvijezda mnogih romantičnih komedija, poznat je po vezi s glumicom Elizabeth Hurley, a čak je krsni kum njezinom 19-godišnjem sinu Damienu. Otac je petero djece. Najstariju kći Tabithu 2011. godine dobio je tijekom afere s Tinglan Hong. Godinu dana kasnije s producenticom Annom Eberstein dobio je spomenutog Johna, a krajem iste godine još se jednom 'spetljao' s Tinglang te dobio drugog sina, Felixa. Ipak, tri godine kasnije opet je s Annom dobio djevojčicu. Vjenčali su se 2018. godine, kada je na svijet stigla njihova druga djevojčica, a imena nasljednica još uvijek nisu javno poznata. 

Izbor Urednika

Royals