'Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete', vijest je ovo koja je u nedjelju navečer odjeknula stranim i domaćim medijima. Kraljevski par koji je prije godinu dana sreću odlučio potražiti u Americi, daleko od znatiželjnih paparazza i javnosti koja ih tijekom dvije godine život u palači nije puštala na miru, sretnu vijest o proširenju obitelji otkrio je na nekonvencionalan način za pripadnike plave krvi - podijelivši fotografiju na kojoj zaljubljenu poziraju s trudničkim trbuščićem u prvom planu.

Iza crno bijele fotografije stoji Misan Harriman koji je istu objavio na svom Instagram profilu, a javnost je, očekivano, ubrzo počela detaljno analizirati svaki segment fotografije. I nakon što su po veličini Meghaninog trbuha došli do zaključka kada bi druga beba trebala stići na svijet, sada je na red došao 36-godišnji princ, odnosno, njegova stopala.

Fotografija s trudničkim trbuhom otkrila Harryjev bolni problem
Profimedia 

Naime, vijest kako će jednoipolgodišnji Archie uskoro postati stariji brat u potpunosti je pala u drugi plan kada su pojedini korisnici Twittera primijetili kako britanski princ na fotografiji pozira prljavih stopala. 'Mogao si ih barem oprati prije fotografiranja', jedan je od komentara upućenih Harryju koji na spornoj fotografiji pozira bos, sjedeći na travi s trudnom suprugom.

Fotografija s trudničkim trbuhom otkrila Harryjev bolni problem
Profimedia 

No, osim kritika na račun higijene, Harryju su pojedini korisnici spomenute društvene mreže savjetovali i kako bi bilo dobro da posjeti ortopeda. Kako je za Daily Mail pojasnila liječnica ortopedije Dina Gohil, zumiranjem prinčevih stopala, na istima se može uočiti kako Harry ima blažu deformaciju palca. Čukalj, odnosno izbočina na palcu stopala, češće se javlja kod žena, zbog nošenja peta i uske obuće, a sudeći prema fotografiji, isto nije zaobišlo ni 36-godišnjeg princa.

Fotografija s trudničkim trbuhom otkrila Harryjev bolni problem
Profimedia