Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMOHRANA MAJKA TRIJU KĆERI Sportašica otkrila da boluje od raka jajnika

Autor J.P.B.

Liječnici joj 'daju' još nekoliko mjeseci života

  Izvor: Instagram

Uspješnoj sportašici i samohranoj majci triju djevojčica, američkoj profesionalnoj igračici biljara Jeanette Lee - život se promijenio 'preko noći'. Naime, 49-godišnjakinja je otkrila kako joj je dijagnosticiran rak jajnika u četvrtom stadiju, a prognoze nažalost nisu optimistične, piše People. 

Naime, jedna od najpoznatijih svjetskih igračica spomenutog sporta samohrana je majka 10-godišnje Savannah, godinu dana starije Chloe te 16-godišnje Chyenne, koje ima s bivšim suprugom Georgeom Breedloveom. Ipak, unatoč dijagnozi ova se hrabra sportašica ne predaje. 

'Planiram u ovu borbu unijeti isti žar koji donosim na biljarski stol. Nikad neću odustati, dugujem to svojim kćerima', rekla je Jeanette. 

Nakon objave o bolesti, kreiranaj e i GoFundMe kampanja i to, kako piše na stranici, 'kako bi se osigurala sredstva za skrb o djevojčicama te kako bi si mogle priuštiti odlazak na fakultet'. 'Jeanettina naveća briga je dobrobit njezinih triju djevojčica. Budućnost, dobrobit i edukacija njezinih djevojčica uzokuje joj najviše tjeskobe', stoji u objavi. 

'Karcinom je u potpunosti metastazirao na limfne žlijezde i dijagnoze nisu dobre. U ovom stadiju, liječnici joj daju nekoliko mjeseci života. Zavjetovala se da će se boriti protiv napredovanja bolesti najjače što može, što s kemoterapijom koja je već počela, što s operacijama koje slijede', navodi se na istoj stranici. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image