Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U DRUGOM PLANU Tko je i čime se bavi Balaševićev sin?

S djevojkom Nikolinom zaručio se u Jeruzalemu

 aleksa balašević Izvor: YouTube / Screenshot / Sport Klub

Novosadski kantautor Đorđe Balašević preminuo je proteklog petka od posljedica upale pluća u 68. godini, a iza njega ostala je 62-godišnja supruga Olivera i troje djece, 38-godišnja Jovana i 35-godišnja Jelena te 27-godišnji sin Aleksa.

Balaševićev sin godinama se uspješno bavi hrvanjem, a prije nekoliko godina pokrenuo je i privatni biznis. U hrvanju je dobivao brojne nagrade, a sada se već duže vrijeme bavi i organiziranjem MMA borbi. 'Napravio sam biznis od jednog zanimljivog sporta koji nije najpopularniji u Srbiji, ali ne znači da neće biti, što pokazuju i turniri koje sam organizirao praveći pionirske korake na tržištu Srbije. U posao sam ušao spontano, bez pretjeranih ambicija, ali ne kažem da ih sada nema, jer uspjeh nosi nove planove i izazove', ispričao je Aleksa za Kurir nekoliko dana prije očeve smrti.

Uz to, Aleksa snima i 'Megdan film', ali u intervjuu nije htio otkriti je li se otac Đorđe trebao pojaviti u njemu. 'Obitelj mi je mnogo pomogla u scenariju, pogotovo što jedan akter u filmu treba biti inspiriran tatinom pjesmom 'Čovek sa mesecom u očima'. Ne želim ništa više otkrivati, jer počinjemo raditi na lokacijama, produkciji, castinzima. Nakon nekoliko kockica kada se spoje, počet ćemo stvaranje vječnog Megdana pretočenog u film', ispričao je.

Inače, Aleksa je sreću je našao kraj zaručnice Nikoline, ali otac, kao ni drugi članovi njegove obitelji, nisu prisustvovali zarukama. 'Zaručili smo se u Nazaretu. Nekoliko mjeseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovjekom odgovornim za mir u tim krajevima', kazao je Aleksa prošle godine i otkrio da su mi najbliži nedostajali na zarukama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image