Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO SE DOGODILO?

PAPARAZZI FOTOGRAFIJE Brad Pitt nikada nije bio neprivlačniji

Autor N.R.
Autor N.R.

Žene nisu baš oduševljene

Izvor: Profimedia

Dugo godina, 57-godišnji glumac Brad Pitt slovio je za jednog od najatraktivnijih u Hollywoodu. Njegovom šarmu nisu odoljele brojne žene među kojima se svakako ističu 52-godišnja Jennifer Aniston i 45-godišnja Angelina Jolie s kojima je bio i u braku. Otkako je poznat široj javnosti, promijenio je izgled nekoliko puta, a s time su stigle i razne frizure, brade i brkovi. Mnoge bi se žene složile da je s godinama postajao sve markantniji i zgodniji. Upravo zato ne čudi što su posljednje njegove paparazzi fotografije šokirale javnost. 'Gdje je stari Brad', pitanje je koje se pojavilo nad glavama mnogih.

brad pitt Izvor: Profimedia

Iako je kroz godine u par navrata imao dužu kosu, čini se da najnovija frizura ipak nije najbolji odabir - barem ako pitate njegove obožavateljice diljem svijeta. Sve su to izazvale paparazzi fotografije iz Los Angelesa, dok je ubacivao opremu za snimanje u automobil nakon sastanka na koji je trajao čak šest sati. Izgledao je poprilično umorno, a najveću pažnju je privukla njegova frizura - podijelio je razdjeljak na stranu i zavezao nizak rep.

brad pitt Izvor: Profimedia

'Tko si ti i što si napravio s Bradom', 'ovo mu nije trebalo', 'kakva mu je ovo frizura', samo su neki od komentara na račun novog izgleda. Nekima taj 'look beskućnika' kako su nazvali na društvenim mrežama, nekima nije toliko loš. 'Čovjek je u kasnim pedesetima, odjeven je kao beskućnik, ima glupu frizuru, a ipak nema ljepšeg', rekla je jedna obožavateljica.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Još krajem 2020. godine, pojavile su se informacije da su prijatelji zabrinuti za njegovo zdravlje. Tada se pisalo da sve više gubi svoju prepoznatljivu građu tijela, a ako nastavi s lošom navikom mogao bi si ozbiljno narušiti i zdravlje. Prema tadašnjim napisima, Brad je oduvijek bio sklon brzoj hrani, ali se u posljednjih nekoliko mjeseci ta navika dodatno pojačala pa je glumac, osim što je navodno nakupio nekoliko kilograma, narušio i vlastito zdravlje pretjeranom konzumacijom pljeskavica i prženih krumpirića.

Izbor Urednika

Royals