Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

obožavatelji u šoku

'GASI' SE 'AMBASADOROVA KĆI'? Glavna glumica navodno lagala o bolesti

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Glumica koja tumači lik Nare nedavno je otkrila kako napušta seriju zbog zdravstvenih problema, ali je li to zaista tako?

Izvor: Instagram

Tursku javnost nedavno je iznenadila vijest - 28-godišnja glumica Neslihan Atagul napušta popularnu seriju 'Ambasadorova kći', u kojoj tumači glavni lik Nare. Njezina je iznenadna odluka šokirala mnoge, a kao razlog odlaska navela je - zdravstvene probleme. Međutim, turski mediji ovih dana pišu kako je lagala, ali i kako popularnoj seriji prijeti - ukidanje. 

Naime, glumica se nedavno pojavila na naslovnici španjolskog tjednika 'Hola' kojem je dala intervju uoči prikazivanja 'Ambasadorove kćeri' u toj zemlji. Time je ujedno postala i prva Turkinja koja se našla na naslovnici ovog popularnog časopisa. 

Naime, snimanje je odradila nasmijana i vidno dobrog raspoloženja, što je turskim medijima dalo povoda da se raspišu kako je cijelu priču sa zdravstvenim problemima, nakon što se onesvijestila na setu, mlada glumica - izmislila. Mediji pišu i kako bi  Neslihan trebala prestati lagati te da je seriju napustila zbog supruga, turskog glumca Kadira Godula, i to kako bi spasila brak koji je već duže vremena u krizi.

Osim toga, 'paparazzi' su navodno bolesnu glumicu 'uhvatili' u kupnji igračaka s nećakinjom. Tada im je na pitanje o zdravstvenom stanju odgovorila: 'Sada sam puno bolje, ali još uvijek se moram odmarati i ne smijem raditi stvari koje me umaraju'.

Ipak, unatoč tome što se, kako je tada rekla, mora odmarati, glumica je našla vremena da snimi naslovnicu za španjolski magazin, što je samo pojačalo 'šuškanja'. Nakon njezinog odlaska serija 'Ambasadorova kći' bilježi sve lošiju gledanost te postoji mogućnost da se uskoro ugasi. Naime, gledateljima se ne sviđa novi glavni ženski lik kojeg tumači glumica Tuba Buyukustun i traže od producenata da vrate Neslihan. 

Izbor Urednika

Royals