Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDNA OSOBA JOJ NEOPISIVO ZNAČI Otkrivena istina o tetovaži Jenn Aniston

Autor N.R.

Posveta koja joj je vrlo važna

 Izvor: Profimedia

Jennifer Aniston je čak i u svojoj 53. godini jedna od najljepših, ali i najpopularnijih žena svijeta. Upravo zato ne čudi što javnost pod 'budnim okom' prati svaki njezin pokret. Uz to, poznat je i svaki detalj na njezinom tijelu. Mnogima stoga nije promakla njezina tetovaža na zapešću koja prikazuje dva broja 11. Iako se još 2018. govorilo kako je priča iza tetovaže povezana s njezinim rođendanom, ali i psićem Normanom koji je uginuo 2011. godine, sada je napokon sve jasno. 

Godinama se nagađalo o čemu se točno radi, i što ta dva broja znače. Ako je suditi prema objavi njezine prijateljice, nagađanja i nisu bila toliko promašena. Naime, prijateljica Andrea Benewald je povodom njezinog rođendana, koji je bio 11. veljače, objavila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se jasno vidi da baš kao Jennifer, i Andrea ima istu tetovažu. Nekoliko tjedana kasnije bio je i njen rođendan, a istu je fotografiju objavila i 52-godišnja glumica. 'Sretan rođendan mojoj zauvijek sestri (sister from another mister). 37 i još mnogo. Najbolje nas tek čeka', napisala je Jennifer i tako dala do znanja da su brojevi usko povezani s dugogodišnjom prijateljicom. 

Inače, poznato je da glumica ima od 2011. na svojoj nozi istetovirano ime Norman, kao podsjetnik na svog psa koji je preminuo ranije te godine, no o značenju tetovaže na zglobu još nije pričala. Sada je ipak, kako ističu mnogi na društvenim mrežama, značenje barem malo jasnije. Ono što je također bitno naglasiti je činjenica da u numerologiji, neki vjernici New Agea često povezuju 11:11 sa slučajnošću ili slučajnošću. Na primjer, oni koji na satu vide 11:11 često to tvrde kao povoljan znak ili signal nazočnosti duha. 

Povezane vijesti

S obzirom na spomenutu tetovažu, jasno je da je povezanost između nje i Andree ogromna. Nažalost, nedavno se počelo pisati kako Jenn izbjegava društvo, jer se ne osjeća baš najbolje. Kako iza sebe ima dva propala braka, s Bradom Pittom i Justinom Therouxom, postavlja se pitanje je li izgubila vjeru u ljubav. Već je otprilike godinu dana ponovno spajaju s Bradom, što ona ni u jednom trenu nije potvrdila. Ono što se nedavno pisalo je da je u posljednje vrijeme poprilično usamljena - u tolikoj mjeri da je počela ignorirati i prijatelje. Ako je vjerovati američkim tabloidima, utjehu je pronašla u duhovnom razvoju. 

Magazin

Royals