Vojvotkinja od Sussexa otkrila je da je 'još uvijek progoni' fotografija koja je prikazuje na crvenom tepihu dok je trudna s Archiejem - jer je upravo rekla suprugu da više ne želi živjeti. Meghan se skoro rasplakala tijekom svog velikog intervjua s Oprah Winfrey dok je opisivala skrivenu bol s kojom se borila tijekom javnog nastupa u siječnju 2019.

Fotografije snimljene na premijeri emisije Totem Cirque du Soleil u Royal Albert Hallu prikazuju ozarenu Meghan koja je nosila mornarsku haljinu Rolanda Moureta, s njim se držala za ruku i sve se činilo normalnim. "Prijateljica mi je rekla: 'Znam da ne gledaš fotografije, ali na ovoj izgledate sjajno' i poslala mi ju", ispričala je Meghan, no priča iza te fotografije bila je drukčija.

PROČITAJTE VIŠE:

Harry joj je rekao da ne treba ići na događaj pošto se osjećala loše, ali ona nije htjela da on bude sam. "Svaki put kada bi se ugasila svjetla u kraljevskoj loži, ja bih počela plakati. Harry me čvrsto držao za ruku", prisjetila se. "I ta fotografija, ako uvećate, vidim koliko su čvrsto stisnuti njegovi zglobovi oko mojih. Smiješimo se i radimo svoj posao, ali oboje se samo pokušavamo zadržati da ne puknemo".

Podsjetimo, Meghan je u velikom intervjuu s Oprah otkrila i kako nosi curicu, što je jedan od rijetkih svjetlih trenutaka intervjua, pošto je glavna tema bila hladni odnos dvora i kraljevskih članova.