Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NITKO NIJE ZNAO Meghan i Harry vjenčali su se tri dana prije vjenčanja

Intimna ceremonija samo za njih

 Izvor: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, 39-godišnja Meghan Markle i 36-godišnji princ Harry vjenčali su se u njihovom vrtu Archbishop of Canterbury tri dana prije njihova televizijskog vjenčanja 19. ožujka 2018. godine, otkrili su u intervjuu s Oprah Winfrey.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Meghan je svoje vjenčanje u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor opisala kao 'spektakl za svijet', ali 'tri dana prije našeg vjenčanja, mi smo se zapravo vjenčali. Nazvali smo biskupa i samo mu rekli 'Gledajte, ovo je spektakl za svijet, ali mi želimo to obaviti sami. Bili smo sami nas dvoje u dvorištu s nadbiskupom Canteburyjem', izjavila je vojvotkinja od Sussexa koja s princom Harryjem čeka djevojčicu.

princ harry Izvor: Profimedia

Inače, pretpostavlja se da su ukupni troškovi vjenčanja Meghan i Harryja iznosili oko 30 milijuna funti. Crkvenu službu, cvijeće i uređenje platila je kraljevska obitelj, dok su troškove osiguranja pokrili porezni obveznici.

Povezane vijesti

Tijekom 90-minutnog razgovora s Oprah, par je iznio svoju stranu priče o životu u kraljevskoj obitelji , razlozima odlaska iz nje i preseljenju u Ameriku, a Meghan je otkrila i kako Archieju obitelj nije htjela dati titulu ni zaštitu zbog boje kože. Priznala je i kako je u jednom trenutku razmišljala o samoubojstvu te ispričala da je Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea zapravo rasplakala nju, a ne obrnuto, kako se dosad tvrdilo.

Magazin

Royals