Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borna i Alka o Sussexima: 'Poslije intervjua više ništa neće biti isto'

Autor N.R.

Poznate Hrvatice komentirale su nam intervju koji će sigurno ući u povijest

 Izvor: Story arhiva

Ne/istina je (ovisno o tome što vjerujete) napokon izašla na vidjelo. Godinu dana nakon odlaska iz Velike Britanije i odustajanja od svih kraljevskih dužnosti, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle su ispričali svoju stranu priče. Intervju je to o kojem i danas svi govore, iako je prema našem vremenu emitiran s nedjelje na ponedjeljak u dva ujutro. Razlog tome su brojne kontroverze o kojima su po prvi puta pričali. Između ostalog, neke od tema su bile rasizam, prisilna šutnja i svađe unutar obitelji.

 Izvor: Profimedia

Za Story.hr su se, nakon direktora Centra za razvoj osobnosti, profesora i sudskog vještaka za psihologiju, psihoterapeuta, konzultanta i licenciranog trenera za procjenu i razvoj ljudskih potencijala, Borisa Blažinića, javile i poznate Hrvatice, pjevačica Alka Vuica i životna savjetnica Borna Kotromanić. Komentirale su intervju koji je predvodila jedna od najcjenjenijih voditeljica Oprah Winfrey, a čije su glavne zvijezde bili Harry i Meghan.

alka Izvor: Story arhiva

'UVIJEK SAM ZA ISTINU'

'Poslije ovog intervjua više ništa neće biti isto, a naročito u kraljevskoj obitelji i u pogledu svijeta na nju. Možete vjerovati u sve što ste čuli ili ne morate, možete obožavati sve oko Monarhije ili je prezirati, ali jedno je sigurno; za takav istup Megan i Harryja potrebno je bilo puno hrabrosti. Jer, ako su se prije bojali za svoju sigurnost, sada su definitivno ugroženi. Megan kaže da je pronašla svoj mir na imanju u Kaliforniji, ali pitanje je zašto je onda dozvolila da izgubi svoj mir zauvijek ovim intervjuom. Osobno sam uvijek za istinu, ali ovakve su istine revolucionarne, opasne i zauvijek mijenjaju svijet i tradiciju. Mene u svemu tome fascinira princ Harry, koji je doista dokazao da je pravi Princ i koji je tako hrabro stao uz svoju ljubav, a protiv svoje obitelji i tradicije.

Čitav intervju je zapravo zastrašujući

Takvi muškarci su doista rijetki, a pogotovo na takvim položajima koji su im nametnuti samim rođenjem. Ono što je zapravo najvažnije u ovom intervjuu koji su Megan i Harry dali, je ono što se provlači između redova...A to je stvarna vladavina svojevrsne "institucije" ili "tvrtke" kako je nazivaju u kojoj su članovi kraljevske obitelji samo pijuni. Kada je Harry rekao da je bio zarobljen, a da su njegov otac i brat zarobljeni te da poštuje svoju baku, on je zapravo dao do znanja da oni nisu krivi te da zapravo i ne odlučuju o nekim stvarima. Čitav intervju je zapravo zastrašujući i otvara ponovno pitanje što se zapravo dogodilo njegovoj majci i što se uopće zbiva oko nas, tko vlada, a tko glumi da vlada ovim svijetom', rekla nam je Alka Vuica.

borna kotromanić Izvor: Robert Gašpert

'MEGHAN ODLIČNO KORISTI SVOJE GLUMAČKE SPOSOBNOSTI'

'Megan je dokazala da je iznimka koju je napravila engleska monarhija pokušavši je prigrliti u svoje okrilje zaista samo iznimka a ne novo pravilo. Britanska monarhija je opstala kao institucija jer je inzistirala da se brakovi sklapaju sa sebi ravnima, ravnima ne po ljudskosti i integritetu nego mentalnom sklopu i kondicioniranju kojim se genetski predisponiran za ekstremno zahtjevnu ulogu aktivnog člana monarhije koja zahtjeva da dužnosti budu ispred osobnih potreba i aspiracija, žrtva je ogromna i svi ju nisu spremni dati. Megan i Harry sigurno ne, oni biraju svoj La la land a s obzirom na to da u njemu nema kraljevske apanaže ona vješto koristi svoje glumačke (jadna ja) i PR sposobnosti da populariziranje sebe i supruga kao magnete za medijsku pažnju i time naravno za veću zaradu u svim poslovima koji će im se ponuditi a koji su im nužni za njihov raskošan holivudski život. Zamislite koliko su kokoši mogli spasiti s milijunima koje su uložili u kuću, neusporedivo vise nego s Archiejevim kokošinjcem za zlostavljanu perad. Long live the queen, i pučanka Megan', istaknula je Borna Kotromanić.

Magazin

Royals