Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIJEDAK PRIZOR

Charlize Theron nakon tri godine podijelila fotografiju transrodne kćeri

Autor N.G.
Autor N.G.

Na društvenim mrežama dobiva prijeteće poruke

Izvor: Profimedia

Glumica Charlize Theron nije jedna od onih koja dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, ali je nedavno napravila iznimku objavivši fotografiju posvojene kćerkice Jaskson na društvenim mrežama. Mnoge je taj njezin potez iznenadio, posebice kada je poznata činjenica da je takvo što posljednji put napravila prije tri godine. 

Izvor: Instagram

Želim da rastu i napreduju

 Theron je sedmogodišnjeg Jacksona usvojila dok je bio beba, ali je potvrdila rod svog djeteta u intervjuu sa Daily Mailom, izjavivši: 'Da, ja sam također mislila da je ona dječak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: ‘Ja nisam dječak', izjavila je prije nekoliko godina. Theron također ima trogodišnju kćer August, i izražava beskompromisnu podršku svojoj djeci. 'Tako je. Imam dvije predivne kćerke koje, kao i svaki drugi roditelj, želim zaštititi i želim da rastu i napreduju. Rođene su kako su rođene, a gdje i kako će se na svijetu pronaći dok budu odrastale, i ko žele biti, nije na meni da odlučujem. Moj je posao, kao roditelja, da ih slavim, volim i da se pobrinem da imaju sve što im treba kako bi mogle biti sve što žele biti', rekla je 45-godišnja glumica.

Povezane vijesti

Charlize je jednom prilikom priznala kako je njezinoj transrodnoj kćeri postajalo sve teža s godinama, jer su joj se svi obraćali u muškom rodu. Jednom prilikom, Charliz je također u intervjuu koristila tu zamjenicu, a kada je stigla doma Jackson ju je zamolila da o njoj priča kao o djevojčici. 'Povrijedila sam njezine osjećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamjenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želi biti takva vrsta majke i odlučila sam glasno reći istinu i poduprijeti vlastito dijete', rekla je glumica. I dok je mnogi podupiru i proizvaju je uzornom, modernom majkom, postoje i oni koji njezine postupke osuđuju. 

'Netko ti treba oduzeti tu djecu jer im uništavaš živote. Navodiš ih na krivi put i usađuješ im krive vrijednosti. Nisi normalna', samo je jedan od uznemirujućih komentara koje glumica dobiva na svakodnevno. 'Ovo je bez sumnje mentalno zlostavljanje. Vi im nanosite nenadoknadivu štetu govoreći im da je sve to što radite normalno. Jednoga dana trebat će im terapija, a bit ćete prava sretnica ako si oni ne učine nešto nažao', napisala je jedna njezina pratiteljica. 

Izbor Urednika

Royals