Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DAN NAKON POROĐAJA ZAVRŠILA U KOMI Objavljene novosti o stanju YouTuberice

Autor J.P.B.

Zvijezda društvenih mreža rodila je na Badnjak, dva mjeseca prije termina, i to zbog zdravstvenih problema. Dan kasnije je stavljena u induciranu komu, a sve do sada nitko nije znao u kakvom se stanju nalazi

  Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih britanskih YouTuberica, 30-godišnja Grace Victory, ali i njezina obitelj, posljednjih mjeseci proživljavaju pravu dramu, Naime, Grace je na Badnjak rodila sinčića, i to dva mjeseca prije termina, a na Božić je smještena na odjel intenzivne njege. Liječnici su ju stavili u induciranu komu, iz koje se probudila tek - danas.

Naime, sredinom prosinca prošle godine ova je zvijezda društvenih mreža, koja je sinčića dobila s dečkom Leeom, saznala kako je pozitivna na koronavirus. Iako su njezini simptomi u početku bili blagi, stanje se naglo pogoršalo zbog čega su liječnici tada odlučili kako mora dijete na svijet donijeti prije termina jer je 'preloše da bi nastavila trudnoću'.

Samo dan poslije Grace je stavljena u induciranu komu, a njezina je obitelj o svemu obavijestila putem njezinog Instagram profila, na kojem ju prati 205 tisuća ljudi. 'Kao što znate, Grace je na Badnjak rodila prekrasnog dječačića, koji je trenutno dobro, divan je', započela je tada njezina obitelj.

'Jako ga volimo. Grace se prije dva tjedna zarazila koronavirusom i iako su njezini simptomi u početku bili blagi, kako su dani prolazili, stanje se pogoršavalo. To je značilo da se mora poroditi što prije, bila je prebolesna da bi nastavila trudnoću. Na Božić je Grace smještena na odjel intenzivne njege zbog problema s disanjem i morali su donijeti odluku da je stave u stanje inducirane kome, kako bi se njezino tijelo moglo odmoriti, a ona oporaviti. 'Trenutno je stabilno, ali molimo vas, mislite na nju i molite za nju. Svi ju tako volimo i znamo da će iz ovoga izaći jača nego ikad', stoji u obavijesti.

Grace se sve od porođaja nije javljala pratiteljima - sve do sada. Na Instagramu je, naime, podijelila sretne vijesti. Iako o svome stanju nije odavala previše detalja, otkrila je ono najbitnije - da je budna, i to nakon nekoliko mjeseci borbe za život.

'Ja sam budna i dječak je doma, uživa s tatom', poručila je Kate. Komentari oduševljenih i sretnih pratitelja ove YouTuberice odmah su se počeli nizati. 'Čekali smo na ovo! Najbolje vijesti, tako mi je drago! Tako si jaka Grace', 'Ovo zaista jesu najbolje vijesti. Svakog dana sam mislila na tebe i tvoju obitelj. Želim ti brz oporavak', tek su neki od njih.

Podsjetimo, nakon što je rodila, Grace se obratila pratiteljima na društvenim mrežama. 'Bio je ovo divlji tjedan, ali roditelji smo. Došao nam je dječak i to je naše božićno čudo. Svi smo dobro i ja sam j****o zaljubljena', poručila je tada Grace, a nije ni slutila što će joj se dogoditi.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image