Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA PRIJETNJA MEGHAN MARKLE 'Budite sretni što vas nisam imenovala'

Autor N.G.

Osjeća olakšanje što je napokon o svemu progovorila javno

 Izvor: Profimedia

Protekle nedjelje Meghan Markle i princ Harry napokon su ispričali svoju priču, i to jednoj od najpoznatijih voditeljica Oprah Winfrey. Veliki intervju Harryja i Meghan bio je itekako iščekivan, a nakon njega javnost je ostala podvojenog mišljenja. Svi koji imaju nešto za reći o ovoj ispovijesti, pune prostore za komentiranje ispod različitih članaka na ovu temu - neki tvrde da je Meghan pretjerala te da je cijeli razgovor bio prenapuhan, dok su drugi zgroženi ponašanjem kraljevske obitelji.

Za nju je to najbolja odluka koju je donijela

 Bespućima interneta mogu se pronaći komentari brojnih mišljenika kako je Meghan sada sigurno žao što je javno istupila, a Harryjev i njezin blizak prijatelj, ekskluzivno za Daily Mail je otkrio je li to uistinu tako. 'Nije im žao zbog bombastičnog razgovora s Oprah, a Meghan je izjavila da bi kraljevska obitelj trebala 'odahnuti' što nije detaljnije govorila o onome što se događalo iza vrata palače. Rekla je da se apsolutno ne kaje zbog onoga što je rečeno tijekom intervjua te da je razgovor s Oprah bio opuštajuć i ugodan te da je to najbolja odluka koju je ikad donijela. Također je izjavila da Palači treba laknuti što nije nikoga imenovala niti je ulazila u još više detalja o onome što se događalo iza zatvorenih vrata. Rekla je da ostaje pri svojoj istini i da je njezina savjest mirna', rekla je bliska osoba Vojvotkinje od Sussexa.

Povezane vijesti

Izvor je također otkrio kako je Meghan rekla da se čekanje, da podijeli svoju priču sa cijelim svijetom, činilo kao vječnost i da ne može biti sretnija s krajnjim rezultatom. 'Meghan je poručila da se, kako bi sačuvala svoje zdravlje, posebice sada kada je trudna, neće izlagati nikakvim lošim vijestima i osudama koje proizlaze iz intervjua. Rekla je da je nastavila dalje, ali je otvorena za komunikaciju sa svima iz kraljevske obitelji koji žele ući u konstruktivan razgovor. Reklaje da je zahvalna svojoj mami i pokojnoj princezi Diani jer su im dale snagu i hrabrost da se jave i ispričaju istinu. Također, poručila je da je posebno ponosna na Harryja kojem je inače teško pokazati svoju ranjivu stranu i da će on za nju uvijek biti pravni i istinski princ u svakom smislu te riječi', otkrio je izvor. 

Magazin

Royals